2777
2789
عنوان

⭐💪لاغری هدفمند💪⭐

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 1318 پست

کسی که زمین میخوره و دوباره بلند میشه، از کسی که تا حالا زمین نخورده خیلی قوی تره خیلیا دنبال تخریب رویاهای دیگران هستند و تلاش دیگران را بیهوده نمایش میدن.اما تویی که داری به هدفت مفهوم میدی قرار نیست همه بفهمنش و تویی که موفقیت رو با تمام وجودت میخوای یادت باشه حتی اگر شکست بخوری برنده ای.

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه بیام اینجابگم خانومابلاخره لاغرشدم میخوام یه قولی بدم اینجاشایدشدآخرین زورموبزنم اگه موفق شدم که هیج اگرنه تاآخرعمرم دیگه به لاغری حتی فکرم نکنم 

میخوام بازم مانتوی سایز۳۸بپوشم 

میخوام شلوارجین سایز۳۴به راحتی بپوشم

میخوام وقتی رفتم مغازه وقتی سایزموبگم فروشنده نگه نداریم 

میخوام میخوام میخوام فرصت تاعید۱۴.۱💪💪💪💪💪

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
یعنی میشه بیام اینجابگم خانومابلاخره لاغرشدم میخوام یه قولی بدم اینجاشایدشدآخرین زورموبزنم اگه موفق ...

حتما گل من اینجا به نتیجه میرسی شک نکن 

من هر جو  که بتونم کمکت میکنم به هدفت برسی💪💪💪

حتما گل من اینجا به نتیجه میرسی شک نکن  من هر جو  که بتونم کمکت میکنم به هدفت برسی💪💪💪

ممنون من ازشماهیچی نمیخوام فقط عین یه دوست کنارم باشی تاآخرعمردعات میکنم

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
ممنون من ازشماهیچی نمیخوام فقط عین یه دوست کنارم باشی تاآخرعمردعات میکنم

حتما گلم دوستیم 

خیلی ممنونم 

نگران هیچی نباش مانکنت میکنم خودم😉

فقط پر قدرت شروع کن 💪 و هرشب گزارش کالری مصرفیتو بده 

عزیزم من برنامه کالری شما رو تازه نصب کردم زیاد سردر نمیارم چجوریه  

گلم به ترتیب بزن روی علامت قرمز های توی عکس 

اگه برنامه ات مانکنه  آموزششو ببینی کاملا یادمیگیری

یعنی میشه بیام اینجابگم خانومابلاخره لاغرشدم میخوام یه قولی بدم اینجاشایدشدآخرین زورموبزنم اگه موفق ...

ی دوستی داشتم توی این سایت که خیلی وقته کم پیداست 

خیلی خیلی موفق بود توی این رژیم و به منم و بقیه دوستان معرفی کرد از وزن خیلی بالایی حدود ۱۰۰ اینا به وزن حدود ۶۰ رسید  دقیق یادم نیست ولی تغییر خیلی چشم گیری داشت و خیلی با انگیزه بود 

@69sepid مطمئن باش توهم مثل سپیده جون ما میتونی 

اگه دوباره بیاد خیلی عالی میشه