سلام نه سال ازدواج کردم بچه دارنمیشم ای وی اف کردم دوقلو تو شش ماهگی سقط شدن الان شش ماه گذشته...هرکاری بگین کردم.بخدا خسته شدم از نگاهها مردم حرفاشون .از اینکه میان جلوم میگن فلانی حامله شده .فلانی زنش بچه دار نمیشده رفته زن گرفته.قربون صدقه بچه هاشون جلویه من ....همرو میبنم ....دلم واقعا شکسته هست....نمیدونم خدا کی میخواد بهم نگاه کنه
وای عزیزم تا۶ماه موندن؟ نمیشه دوباره آی وی اف کنی؟؟
طب سنتی رفتی؟
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
اخه خدایی سی چیه سنی نداری که فامیل ما بعد از پونزده سال ازدواج تو 34 سالگی طبیعی باردار شد اونم بااین روشا نتیجه نگرف الان سه تا بچه داره. مادر خودمم بطور طبیعی بچه دار شده بود بعد از هشت سال .باور کن بچه دار شدنم سنی داره عزیزم
برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم برای درمان نازایی طب سنتی واقعا جواب نمیده حتما باید بری متخصص زنان و زایمان خیلی خوب اگه تهران هستی بهت دکتر نگین محبوب رو پیشنهاد میکنم واقعا صبور هستن و راهنمایی هاشون عالیه مشاوره انلاین هم دارن که هر زمان کسی سوالی داشته باشه در دسترس باشن
دقیقا خوشبحالشون. منو جوری نگاه میکنن که انگار ناقصم😒
باز خدارو شکر حداقل راهایی وجود داره خدارو شکر خدارو شکر ناامید نشو اصلا مطمعن باش امسال خدا دامنتو سبز میکنه💚💚💚😊😊😊😊😊
اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانمهای باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
استارتر واقعا ناراحت شدم که بچه هاتو از دست دادی...استرس داری عزیزم؟ خداکنه که یه جفت بچه سالم و صالح خدا بهت عطا کنه جبران همه نداشته هات بشه🙏🙏غم اون دوتا هیچ وقت فراموش نمیشه و همیشه میمونه دعا میکنم که باردار بشی و مرهم زخمات بشه فندقت❤️🙏🙏
خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰