2777
2789
عنوان

کسی راهکار خوب برای نازایی و بادارشدن بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 40 پست

عزیز دلم یکی اینکه استرس و هیجان منفی خودش یه عامل مهم تو نازاییه . در ثانی گرمیجات زیاد بخورین ، ورزش بکنین ، ایشالله که زود دامنتون سبز میشه

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.
فدات شم  نمیدونم ما به در گاه خدا چه بدی کردیم 😭 خوش به حال اوناییکه راحت باردار میشن  ...

وافعا نمی‌دونم گناهه ماها چیه .طرف از دوست پسرش راحت حامله میشه با خیانت به شوهرش حامله میشه ....حالا ما باید بدویم از صبح تا شب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وافعا نمی‌دونم گناهه ماها چیه .طرف از دوست پسرش راحت حامله میشه با خیانت به شوهرش حامله میشه ....حال ...

خیر انشاالله ولش کن 

چاره ای نداریم مام اینطوری امتحان میشیم 😊

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
استارتر واقعا ناراحت شدم که بچه هاتو از دست دادی...استرس داری عزیزم؟ خداکنه که یه جفت بچه سالم و صال ...

مرسی عزیزم .بدون استرس مگه میشه.وقتی نه سال باردارنشی.ببینی همه خواهر برادرت بچه دارن .هرجا میری حرف از بچه و....شوهرمو میبینم داره آب میشه دلش بچه میخواد .تنهایی و......

باز خدارو شکر حداقل راهایی وجود داره خدارو شکر خدارو شکر ناامید نشو اصلا مطمعن باش امسال خدا دامنتو ...

نه ناامید نیستم. ولی دروغ چرا قبلا ناامید بودم😢الهی آمین عزیزم برا همه منتظرا❤️🙏

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
مرسی عزیزم .بدون استرس مگه میشه.وقتی نه سال باردارنشی.ببینی همه خواهر برادرت بچه دارن .هرجا میری حرف ...

😔😔😔حق داری عزیزم خیلیییی حق داری🥺میفهمم حرفاتو عزیزم.اینم بخشی از تقدیر ماست عزیزم🙏ولی اعتقاد دارم باز میشه این در صبح میشه این شب🤲🤲

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
شما چندسال ازدواج کردید

من تقریبا ۸سال

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

الان بی بی چک گذاشتم منفی شد

فردام ازمایش دارم  

عزیزم غصه نخور موضوع بارداری تو دهه اخیر خیلی پیچیده شده ، خیلی از زوج ها بدون هیچ مشکلی سالها منتظر ...

سفره مرد و رد شدن زن که همونجا باردار میشه 😂😂😂 وای خیلی خنده دار گفتی