2777
2789

سلام خانم ها؛

دخترم الان ۵ سالشه،

پیش دبستانی میره معلمش یه برگه فرستاده نوشته یه نامه برای ۱۵ سال آینده ی دخترت بنویس:

یعنی برای وقتی که ۲۰ سالش میشه.

چی براش بنویسم؟؟!

حسبی الله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم به اون هدفی ک میخواستی رسیده باشی

برای بزرگ شدن و خانوم شدنت من و پدرت خیلی زحمت کشیدیم و خوشحالیم ک چنین دختری رو بزرگ کردیم بعد یکم ازش تعریف کن و بعدش برا ایندش ارزو موفقیت کن

سلام دختر عزیزم،خواستم بگم زندگی پستی و بلندی هایی داره،که من مطمئنم تو از پس همشون بر میای حداقل تا این جا که خوب اومدی،عشق مامان این و همیشه بدون که من و بابات عاشقانه دوستت داریم و....

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

به نظرم از این بنویس که زندگیو خیلی سخت نگیره و اگر شکست خورد خودشو نبازه و زندگی ادامه داره 

بنویس که لازم نیست منتظر یک مرد باشه تا زندگیشو تغییر بده بلکه خودش باید تغییر ایجاد کنه ... درس بخونه کار کنه تلاش کنه ... خوش بگذرونه 

بنویس تو همیشه بهش کمک خواهی کرد اگر مشکلی پیش بیاد براش و اگر در اون لحظه درگیر مشکلاتیه باهات درمیون بگذاره باهم دنبال راهکار باشین 

اینو ما نباید بهت بگیم 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️