2777
2789

من سوار تاکسی شده بودم پول کمی همراهم بود بقیش داخل کارت بود بعد از راننده پرسیدم دیدم تا جایی که میخوام برم هزینش دوبرابر پولی که داشتم بود برای همین گفتم یه کورس پایینتر پیادم کنین بعد یه مرد جلو نشسته بود گفت من حساب میکنم راننده بهش گفت یه نفر نیست سه نفر هستن بعد انگار مرده تو عمل انجام شده قرار گرفت نتونست بگه نه گفت باشه سه تاشو حساب میکنم 

من شخصیتم اجازه نمیداد یه غریبه بخواد کرایه مونو حساب کنه ولی راننده جلو جلو بدون اینکه اصلا منو ادم حساب کنه پوله رو از مرده گرفت هرچی میگفتم نگیر گوش نمیداد اخرش اعصابم خورد شد گفتم اقا من اونجا کار دارم پولشونو پس بدین بعد راننده برگشت به مرده به یه لحن بد گفت ولشون کن وقتی بعضیا معنی خوبی رو نمیفهمن همین میشه

خیلی اعصابم خورد شد خب من نمیخواستم کسی کرایه مو حساب کنه ادم نیازمندی هم نبودم که بگم یه کمک بوده فقط پول تو کارتم بود 

به نظرتون حق با کی بود

این کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست

دست اون مرده درد نکنه

خاک تو سر راننده

مرسی اه

فعلا خداحافظ

😂😂😂😂

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

مگه پرداخت با بارکد نداشتن؟ یا نهایت یه شماره کارت میدادن همونجا براشون کارت ب کارت میکردین. منم شوهرم راننده تاکسی عه. تو این کرونا کسی پول نقدی همراهش نیس معمولا. بارکد پرداخت دارن. یا شماره کارت میدن 

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!