2777
2789
عنوان

راننده تاکسی به خاطر پول بهم گفت بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 87 پست
باید از عابر بانک پول میگرفتی بعد سوار میشدی  یا همون جا شماره کارت راننده رو میگرفتی و انلاین ...

هزینه های تاکسی رو نمیدونستم خیلی وقت بود سوار نشده بودم بعد تاکسی خط ویژه هم بود وقت نداشت من براش کارت به کارت کنم

این کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار تو فروشگاه یه خانم خیلی خیلی مسنی تو صف صندوق جلوی من بود نمیدونم پولش کم بود یا چی چند دقیقه توی کیفش رو میگشت دنبال پول من فکر کردم چون قیمتا زود به زود تغییر میکنه حساب کتابش بهم خورده پول همراهش نیست. با اشاره به صندوقدار کارتمو دادم خریداشو حساب کردم بعد صندوق داره چند دقیقه طول کشید حالیش کنه یکی حساب کرد براتون. وای پیرزنه ناراحت شده بوووود😐😐😂😂میگفت چرا مگه من محتاجم اصلا یه وضعی بود😥😥😁😁

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من از مسافرم تشکر کردم حتی بهش گفتم خوبی هنوز نمرده راننده هی پارازیت مینداخت

این ادما هیچ اهمیتی برای اختیارات انسان مخصوصا زن قائل نیستن 

تو میگی قبل تر پیاده میشم بابا اصلا نظرم عوض شده !!طرف داره معاملشو میکنه بعد سر حرف که بشه میگن این جامعه حرف ما رو نمی شنوه این دولت کار خودشو میکنه به ما اهمیت نمیده

خب تو خودت جامعه ای خودت دولتی مردک 

بیخیال اهمیت نده برای همه ما این اتفاقا افتاده

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

فک کن در طول روز پنجاه درصد مسافرا پول تو کارت شون باشه.عایا برا راننده تاکسی نون میشه؟

کارت بسیار زشت بوده حداقلش این بود میگفتی شماره کارت بده همین الان واریز کنم.در غیر اینصورت بنظر میاد دنبال تاکسی مفتی بودی😏

کجاش گفت بی لیاقت!؟ خب شماباید پول ببری دنبالت

خب من اصلا درمورد پول حرفی نزدم فقط وقتی دیدم پول کافی همراهم نیست گفتم یه کورس پایینتر پیادم کن

اونجاش که گفت بعضیا معنی خوبی رو نمیفهمن منظورش این بود بعضیا لیاقت خوبی ندارن

روزی هزار بار ادم ازین مسایل براش پیش میاد. واسه تک تکشون نشین اعصاب خودتو خورد کن. وقتی گفت بعضیا ب ...

اره من چون تازه وارد اجتماع شدم خیلی عصبی میشم نمیتونم این رفتارارو تحمل کنم اینم میشه عوارض خونه نشین کردن دخترامون و ترسوندنشون از جامعه

باید قبل از سوار شدن تو تاکسی پول همراه داشته باشید  راننده علاف نیس که بخواد شما پول بگیرید د ...

من نخواستم دوساعت پول بگیرم فقط به راننده گفتم پول کافی همراهم نیست یه کورس پایینتر پیادم کنین حتی نخواستم پولشو ندم