2777
2789
عنوان

از مرد خاله زنک بدم میاد

427 بازدید | 27 پست

مردی که تو مسائل زنا دخالت کنه بدم میاد

بابام اینجوریه 

خدا رحم کنه شوهرم اینطور نباشه

نصفه شب پریود شدم صبر کردم ۴ صبح بشه به بهانه صبحانه( چون امتحان دارم زود بیدار میشم) برم دستشویی و مسکن بخورم

قرصا تو جای تخم مرغی یخچاله همه خوابیده بودن خیلی آروم دنبال مسکن می گشتم و مراقب بودم صدا نده

۳ ساعت بعد بابام رفت بیرون از مغازه مسکن گرفت آورد داد بهم

خوشم نمیاد از این حرکت خجالت کشیدم حتی مامانم می پرسید مسکن چرا خریده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بدت میاد و بترسی فرار کنی سرت میاد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

وا چقدر تفکراتت قدیمیه اتفاقا باید از بابات ممنون هم باشی معلم دینی داشتم میگفت زمان ما مامانم بیدارمون میکرد الکی نماز بخونیم و روزه بگیریم که بابا داداشمون نفهمن پریودیم😐 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

سلام عزیزم این نشون دهنده اهمیت پدرت به شماست منم دوتا دختر دارم گاهی بچه ها پریود می شن پدرشون براشون کیسه آبگرم آماده می کنه حتی براشون چیزای مقوی می خره در دوران پی ام اس بهش یاد آوری می کنم اون حواسش باشه چیز بدی نیست که حتی گاهی در خصوص روابطشون از پدرشون کمک می گیرن مگه مردسالاریه قدیمه که مردا از شرایط فیزیولوژیکی زنها چیزی ندونه ...در ضمن همسرمن وکیل هم هست پس خاله زنک نیست بر حسب چیزای که تو دادگاه می بینه ترجیح داده با دختراش رفیق باشه تا پدر 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))