2777
2789
عنوان

راننده تاکسی به خاطر پول بهم گفت بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 87 پست
اخرش انقدر گفتم و گفتم تا راننده پول مرده رو پس داد پول خودمو گرفت بعدم به مرده گفت ولشون کن بعضیا خ ...

شما سه نفر بودين؟هيچكدوم پول نداشتين؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه تو چرا اینجور جواب میدی هی خوبه  جالبه😑😂

دقیقاااا 😂 منم میخواستم بهش بگممم

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
شما چرا انقد زود قضاوت می‌کنی و نسخه میپیچی؟ امیدوارم یه روز همچین شرایطی برات پیش بیاد تا درک کنی‌. ...

اون اقا حق اش رو میخواسته. بازم میگم روزانه پنجاه درصد مسافراش شوهراشون پولا رو بردارن بدن کارگرا بعد تو تاکسی یادشون بیفته ک عه پول ندارن خیلی حالا ادم خوبی باشن کلییییی وقت راننده رو بگیرن برن از عابربانک پول بیارن بدن به طرف ایا این حق الناس نیست؟ شما حساب ات تیلیاردی هم باشه این منصفانه نیست. قبل از سوار شدن باید چک کنید من حتی قبل ازینکه پیاده شم پول طرف رو میدم که وقتش یه لحظه گرفته نشه.این خانمم دلیلی نداشت اصلا بگه پول ندارم.اندازه پولی که داشت میگفت همونجا پیاده میشم مگه راننده تاکسی ازار داره بالاتر پیاده کنه یا مگه امار موجودی میگیره؟ قابل درک نیست این حرکت

من کی تو هر تایپکی گفتم 😂😐

شما رو نمیگم 🤦‍♀️ شما گفتی وا درجواب شما گفتم این خانوم تو هر تاپیکی میاد میگه خوبه فقط همین اعصاب آدمو به هم میریزه مزخرف

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔
اون اقا حق اش رو میخواسته. بازم میگم روزانه پنجاه درصد مسافراش شوهراشون پولا رو بردارن بدن کارگرا بع ...

دقیقا این خانوم اصلا نگفته پول ندارم! خودش قیمت رو پرسیده و تو ذهنش دیده پولش کمه گفته فلان جا پیاده میشیم ، اون آقای مسافر خودش متوجه شده پولش کمه و اومده لطف کنه، این خانوم هم دوست نداشته قبول کنه و اصرار داشته ایستگاه جلوتر پیاده بشه،اما راننده تاکسی پول اون مرد رو گرفته و پس نمیداده و توهین هم کرده ب خانوم،فک نکنم درکش سخت باشه، در ضمن من هم پولم کم نبود فقط هزار تومان از پولم یکم چسب خورده بود که خودش قبول نکرد،پولی که من خودم از تاکسیدار گرفتم

،گفتن میزنم ب کارتت گفت نه ، بخاطر دویست تا تک تومنی هم حاضر نشد کمتر بگیره، درصورتی که من سر ظهر بود سوار شدم و تاکسیا اکثرا خالی برمیگردن ایستگاه تاکسی تا مسافر بزنن، بعد اضافه ی پول منو هم پس نداد که من حلالش نمیکنم ، 

شما یه نسبتی با تاکسی دار جماعت داری ک انقد بی منطق طرفداری میکنی