2777
2789
عنوان

نامزداتون چطوری محبت میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 29 پست
مثلا الان ساعت دوازده پیام دادم گفت خودم بعد اس میدم بعدم نداد خودم دادم گفت حال ندارم الانم من همش ...

واااا یعنی چی 

دوست داره واقعا اگه اینجوریه ک بهم بزن خوبه ک نشونی

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

برا من دعا کنید زود بهم برسیم 

صب تا شب وسط کارشم میحرفیم باید بزنگه ...

روز تعطیل چون نمیتونیم همو ببینیم تصویری میحرفیم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مشکل داره الان اینه بعد ازدواج چی پس

همه قبلش شور و شوق و ذوق و قربون صدقه دارن

منم نامزدم هر تایم خالی باشه بهم زنگ مبزنه و میاد دیدنم با کلی حرفای قشنگ🥰

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴
عقدین؟؟ اخه تو عقد ک باید کلی قربون صدقت بره ذوق داشته باشه

انقد دلبری میکنم 

میخندونمش قربون صدقش میرم

میگه عادت کردم بدجور وابستتم نمیتونم قهر اینا بمونم یا حرف نزنم باهات

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
تا وات همو میبوسین یاد اون جوکه افتادم مواد میزنین 😂

دیگ زمان دوستی چون پیش هم نبودیم تو وات بوسم میکرد دیگ عادتشه

الان من چیکار کنم؟دوسش دارم 🥀😔

عزیزم خب باهاش حرف بزن بگو چرا سردی چرا بهم توجه نمیکنی

اینک میشه شوهرت قبل عقد نامزد میشه

جدی؟ یعنی قبل محرمیت؟ 

ما از این مراحل نداریم حرف می‌زنیم چندماه رفت و آمد میکنیم در حضور خانواده و بعد عقد... اگه خانواده هام همو بشناسن ک سر دو هفته عقده 😐😂الان مثلا من شماره شو امروز بهم داد ولی من حتی پیامم ندادم فقط سریع عکس پروشو گذاشتم اینجا بیاین نظر بدین

یعنی میخوام بگم در مقابل من خیلی لول بالاتری 

سخت نگیر 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
الان من چیکار کنم؟دوسش دارم 🥀😔

عزیزم من نامزد، نیستم ولی طرفم عین طرف توهه منتهی از صبح تا، شب سرکاره، مشغله داره، بعضی وقتا فاصله میگیرم میزارم خودش پیام بده من به شدت احساسی اون بی بخار نامزدتم لابد مشغله داره 

اره والا اینجوریه 

حالا بعضی وقتا زیاد بوس میکنه میگم نکن خفه شدم🤣🤣🤣🤣🤣