2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمکم کنید

112 بازدید | 11 پست

نیازدارم یه نفر از بیرون بینمون قضاوت کنه

تو یکسال گذشته شرایط کار شوهرم کلا عوض شد کاری رو شروع کرده که خیلی سرش شلوغ میشد و کارمند خانوم داره

از شنبه تا پنج شنبه۷ صبح تا ۱۲ شب محل کارش بودفقط ظهر ناهار میومد سر شب دوستاش میرفتن پیشش با یه دوستش هم شریکه و همش باهمن

این خانوم هم تا ساعت ۱۰ شب میموند اونجا

جمعه ها هم سر کار بود این خانوم هم بدون ذره ای دیر یا زود جمعه هم میومد محل کار 

من خیلی حساس شدم اخه این ادم خانواده نداره استراحت نمیخاد خسته نمیشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مشکل شما نیاز به روانشناسی و مشاوره دارد چون مسئله دررابطه با شما و همسرتون هست باید بررسی بشه، خواستید پی وی پیام بزارید، خوشحال میشم کمکتون کنم 

Psychiatrist👩‍💼

خیلی گیر میدادم شک داشت میخورد منو دستم به هیچ جا بند نبود

یک سال با عذاب برام گذشت 

الان شش ماهی هست که دیگه نه محل کار شوهرم میرم نه تلفنش چک میکنم (البته مطمئن شدم چیزی بینشون نیس ولی بازم سختمه شوهرم صبح تاشب اونجا وبا اوناس ومن نمیبینمش )

میخام دیگه بحث وجدل بینمون نباشه

ولی حالا شوهرم خیلی حساس شده سر هر حرف کوچیک حالش بد میشه قهر میکنه و....

میگه تو این یکسال پیمونه ام پر شده تحملم کم شده

عکس نشونم داد تومحل کار بازیرپوشه دارن اهنربا شدن جای واکسن تست میکنن گفتم چه راحتین گفت غریبه که نبوده خودمونیم منم گفتم اره فلانی که غریبه نیس از خودتونه😂 انقدر ناراحت شده که خون به دلم کرده