2777
2789

سلام خانوما میخواستم بدونم پدیاشور اصلا چی هست شیر خشکه یا مثل سرلاکه با قاشقم میشه به نی نی داد؟آیا اصلا تاثیری توی وزن گیری نی نی تون داشته یا نه ؟به راحتی گیر میاد توی داروخانه قیمتش چقدره؟

💚💚عضو گروه سبز💚💚وزن فعلی۵۹ 💚وزن هدف۵۸
اولین باره میشنوم😐😢

ولی من راجع بهش زیاد خوندم حتی توی تاپیکای چند سال پیش نی نی سایتم هست فقط میخوام بدونم الانم گیر میاد وقیمتش چقدره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دو سالگی میتونید بدید ، بیشتر توی بازار ازاد و فروش اینترنتی عربشو میتونین پیدا کنید، قیمت ۸۰۰ گرمیش حدود ۵۰۰ تومان هستش.. مثل شیر خشک با اب قاطی میشه با شیر پاستوریزه هم میتونید مخلوط کنید

از دو سالگی میتونید بدید ، بیشتر توی بازار ازاد و فروش اینترنتی عربشو میتونین پیدا کنید، قیمت ۸۰۰ گر ...

ولی من شنیدم از یکسالگی هم میشه دادحالا آیا واقعا تاثیری توی وزن گیری داره یا نه 

بله تاثیر داره عزیزم

پسر من اصلا عادت به،شیشه گرفتن نداره به نظرتون اگه تهیه کنم با شیشه میخوره آخه شیر خشک کمکی هم با قاشق بهش میدم

مثلا چی ممنون میشم اگه تجربه ای داری کمی راهنماییم کنی دوست گلم

عزیزم بهش موز بده. عصاره قلم گوسفند بهش. میتونی عصاره قلم گوسفندیو توی غذاهاش بریزی ب شدت خوبه واسه وزن گیری. روی غذاهاش کره بزار. مثلن سیب زمینی واسش آب پز کن با کره بهس بده

سوپ گوشت واسش درست کن. من پسرم عاشق چلو گوشته همیشه واسش درست میکنم ماهیچه بهش میدم ک واسه استخوناشم ...

منم سوپ وماهیچه وقلوه گوسفندی وحتی سرلاکم میدم میخوره ولی چند روزه احساس میکنم غذاهایی که بهش میدم تکراری شده واسش مثل قبل با اشتها نمیخوره 

منم سوپ وماهیچه وقلوه گوسفندی وحتی سرلاکم میدم میخوره ولی چند روزه احساس میکنم غذاهایی که بهش میدم ت ...

ببخشید  چلو گوشتو چطور درست میکنی که خیلیم سفت نباشه