2777
2789
عنوان

خواهرشوهر... شما بگین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 143 پست
شما خودت رفتار بلد نیستی ، اول خودتو اصلاح کن ، کار کردن اضافی رو حذف کن اون وقت میبینی اونا خودشون ...

اخه من روز اول گفتم بی احترامی نکنم یه غذا درست کنم باهم بخوریم ک زن ۵۰ساله نخاد جلومن دولا وراست بشه فکر نکردم میشه وظیفه ومنم کلفت

دفعه بعدی دیدیش اصلا امروز رو بروی خودت نیار تا پررو نشه و دوباره تکرار نکنه از طرفی از باهاش خیلی گرم نگیر و سرسنگین باش

بعدم ببخشید مگه شما کلفت خونه مادرشوهرت هستی که همه کاراشونو میکنی؟؟

چرا تو خونه اونا زندگی میکنین؟؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد خدا شوهر منو خل کرده ک میگ من از ننه بابامجدا نمیشم... اصن منو نمیبینه فقط اونارو میبینه😑🤦🏿 ...

نه به شوهر شما نه به داداش. 

داداش من سالی یک بار میاد سر میزنه اونم اگه زن و بچه هاش قبول کنن

نه به شوهر شما نه به داداش.  داداش من سالی یک بار میاد سر میزنه اونم اگه زن و بچه هاش قب ...

اقعا 

مامانت دختر وداماد دوسته چه جوریه اخلاق تون

میخواستم ببینم چه جوریه که پسر کمتر رفت وآمد میکنه 

خدا ما ونسلمون را عاقبت بخیر کنه 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

من نمیدونم بعضیا چطور دلشون میاد نسبت به عروسشون اینقدر بی رحم باشن!!!!واقعا دختر خودشون باشه زورشون نمیاره؟؟؟

به قرآن قسم زن داداشای من مثل یه مهمونن خونه بابام اینا مامانم نمیذاره دست به چیزی بزنن.همش میگه اینجا که میایین استراحت کنید خونتون که هستین هم کار بیرون دارین هم خونه اما اینجا راحت باشید.

چقدر بعضیا بی ملاحظه و بی شعورن...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

وای اره بخدا اصن نزدیک اتاق منم نیومد دراتاقم باز بود منو میدید ک اصن بگه بهتر شدی یا میخای جارویی ک ...

میگم دقیقا تو هم بی محلی کن با اینکا من سنم کمتر از شماست اما اگر من بودم تا الان آدمش کرده بودم هم شوهرم هم مادرشوهرو هم خواهرشوهرو ، وقتی با احترام حرفشونو زدن منم همونجوری با احترام جواب میدم اگ  نه منم بی احترامی می کنم کسی می خواد بره خونش هر وقت فهمیدی سریه چیزی برو آماده شو برو بگو میخوام برم مثلا فلان جا چه میدونم بازار خونه مامانمو.....اما حتما برو که نگن معلوم نیست چه کار می کنه مثلا رفتی بازار نتونستی ‌چیزی بخری  تا اومدی تلفن و بردار به شوهرت زنگ بزن بگو اه همه چی قیمتش بالا بود نتونستم بخرم و..... که دست پیش و بگیری 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
تو هم بگو پس بی خود کردی زن گرفتی تو کع انقدر بچه ننه ای ، همین‌رو بگو چون اون برگشته خیلی واضح اینک ...

والا صدبار ک از دست ننش عصبیم بش گفتم خسته شدم کلفت ک نیستم وتوک میخاستی جدانشی چرا زن گرفتی منم خونه بابام جام خوب بود... میگم جداشیم میخام براخودم زندگی کنم میگ زنددگی کن مگ کی جلوت گرفته... میگم خستم کار میکنم میگ وظیفته... هزار بارم گفتم من فقط درقبال ت مسعولم ن خانوادت ولی کیع ک بفهمه

من قبل از اینکه با شوهرم برم زیر یک سقف مامانم شرط گذاشت که دختر من سفره اش باید از سفره ی مامانت جد ...

اونوقت تو هم واسه مهمون نکه داشتی؟؟؟

وای خدایا چطور یه مرد میتونه انقد گاو باشه😡😡😡

این پیرزنای عفریته چرا پسرای آشغالشون رو داماد میکنن؟؟؟ تا آخر عمرشون ببخشید تو خشتکشون نگه دارن تحفه هاشون رو

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
اخه من روز اول گفتم بی احترامی نکنم یه غذا درست کنم باهم بخوریم ک زن ۵۰ساله نخاد جلومن دولا وراست بش ...

ار اول اشتباه کردی،  ببین محبت و که زیاد بکنی طرف فکر می کنه وظیفه ست الان خودتو درست کن و دیگه نکن این کارو 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
والا صدبار ک از دست ننش عصبیم بش گفتم خسته شدم کلفت ک نیستم وتوک میخاستی جدانشی چرا زن گرفتی منم خون ...

از همون اول میدونستی باید بری تو خونه مادرشوهر زندگی‌کنی و قبول کردی؟؟؟