2777
2789
عنوان

خواهرشوهر... شما بگین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 143 پست
خب دیدار بعدی ک بااین خاهرشوهره داشتم چطو رفتارکنم... دلیل رفتار زشتشو بپرسم؟؟؟ چ پرو شدن مردم بخدا ...

هیچ واکنشی نشون نده اصلا وانمود کن متوجه بی محلیش نشدی ، تنها کاری که میکنی دیگه کارای اضافه رو انجام نده بذار اونا بیان گله کنن بعد شما حرفت بزن ، اصلا تو این مسائل پیش قدم نشو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شوهر لعنتیم میگ از خانوادم جدا نمیشم

خب جدا نشه 

مگه خدمتکار استخدام کردن!؟

هرچند ظاهرا پذیرفتی قبل ازدواج اما بهتره یه تجدید نظر بکنی و به خودت احترام بزاری

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
تویه خونه... یع اتاق برامن سرویس خاب وکمدم داخلشه همین

😔 چقدر سخت . عمه ی منم با مادرشوهرش یجا زندگی میکنند ولی خب سنش بالاست ۷۵ میشه همسرم فوت کرده ینی پدر شوهر نداره حالا با عممینا زندگی می‌کنه ولی آنقدر دوسش دارم خیلی خانم خوبیه

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی. 
سلام خانوم گل شوهرت پشتته ؟  اگرم نیست تو دیگه هیچ کاری نکن فقط کارای خودتو شوهرتو بکن اگرم گف ...

وای اره بخدا اصن نزدیک اتاق منم نیومد دراتاقم باز بود منو میدید ک اصن بگه بهتر شدی یا میخای جارویی ک دست منه تواتاقت بکشم... من اصــــــــــن توقع جارو کردنش ونداشتم... تعجبم چرااینقدر تاقچه بالا گذاشت براما

خب دیدار بعدی ک بااین خاهرشوهره داشتم چطو رفتارکنم... دلیل رفتار زشتشو بپرسم؟؟؟ چ پرو شدن مردم بخدا ...

نه هیچی نپرس

منم این رفتارو از خواهرشوهردیدم 

فقط باهاش سرسنگین باش یه سلام علیک ودیگه محلش نده

عین کلفتام کارنکن

والا ۲۲سالمه انگار چل سالمه تا میشینم تا گوشی دست میگیرم چنان خودشو میگیره وهی چپکی نگام میکنه.. فقط ...

عزمزمه این صبوری تو الان ۷ماهه مطمئن باش چند ماه دیگه طاقت نداری نه جسمی نه روحی تا به اون نقطه نرسیدی وحرمت ها شکسته نشده مدیریت کن 

میدونم سخته ولی بخدا الان بهتره مستقل بشی وبرای خودت ارزش قائل بشی تا بعد با دعوا وکلی حرص وموقع

کاری هم اندازه ای بکن برا خدا ودل خودت که به جسم وروحت آسیب نزنی  پشتش توقع انتظار بازگشت نداشته باش 

بشین مثل دوتا رفیق با همسرت آروم در زمان مناسب ومکان مناسب صحبت کن از دغدغه هات وآینده بگو 

خلاصه یه جوری حرف بزن شاید باید مدام بگی براش قلبش دستت بياد ببین رگ خوابش چیه 

خلاصه خودت خودت را نجات بده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.