2777
2789

پسرخالمه ما از بچگی باهم بزرگ شدیم اون خیللللی منو دوس داشت یجورایی که همه میگفتن شما دوتا برای همین

زمانی که دانشجو بود خیلی بهم میگفت منو میخاد همش بهم پیام میداد یا سرباز بود همش میگف دلتنگمه ولی من جدی نمیگرفتم

تا اینکه یه سری اتفاقات افتاد دوتا خانواده باهم قهر بودیم سه چهارسال

منم خطمو عوض کرده بودم دیگه این پسرخالم نه من ازش خبری داشتم نه اون 

حتی وقتی تو مجلسی جایی همو میدیدیم بهم اخم میکرد محل نمیداد

حالا باهم اشتی کردن خونواده ها 

اینستا همو فالو کرد یم

من چون خیلی دوسش داشتم اومدم به بهانه خرید ماشین بهش پیام دادم چون نمایشگاه ماشین داره خوب جوابمو داد 

ازون روز به بعد همش برام کلیپ میفرسته کلیپاهم خیلی عادی 

نمیدونم چیکار کنم خیلی توفکرشم

شما نظرتون چیه؟

ازدواج فامیلی بزرگترین اشتباهه چون بعداً هرچی شد بخاطر اینکه فامیل هستید باید همه چیزو قورت بدی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ازدواج فامیلی بزرگترین اشتباهه چون بعداً هرچی شد بخاطر اینکه فامیل هستید باید همه چیزو قورت بدی

عزیزم سمت ما رسمه اکثرن ازدواجا با فامیله

خواهر و برادرمم با فامیل ازدواج کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع تو حس و حال نوجوانی بوده هیجاناتش بالا بوده ،هم فاصله افتاده بینتون هم اون بزرگتر شده اون هیجانات خوابیده ولی هنوزم ممکنه ازت خوشش بیاد اگه واقعا میخوایش و فک میکنی بدرد بخوره خودت یه قدمی بردار ببین واکنشش چیه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت چیکارکنم؟

نمیدونم بستگی به شرایط داره خودت یجوری سر حرفو باز کن بعد حرف و بکشون سمت ازدواج و اینا ببین شاید دوس دختر داشته باشه از زیر زبونش بکش بیرون، یا یکاری کن رفت و آمدتون بیشتر بشه حضوری جلو چشمش باش باهاش صحبت کن 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40