2777
2789

یک کتاب بود ادعا میکرد

روح از ابتدا به تعداد ثابتی در دنیا وجود داشته.

با هیپنوتیزم،  روح رو احضار میکرد و علت مرگ جسم قبلی رو هم مشخص میکرد.

البته واقعا کسی نمیتونه نظریه قاطع بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی ممکنه به شکل پرنده بیان تو این دنیا یا اون دنیا؟

حتما حتما. اصلا تو روایات هس ک مرده ها وقتی نوبتشون میشه بیان این دنیا خانواده اشون ببینن ممکنه شکل پرنده بیان

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
بس الان همه روحا سرگردانن یعنی 

از نظر دین اسلام روحی که به دنیای مادی و کالبد جسمانی زیاد وابسته نیست زود تو عالم برزخ ادراک پیدا میکنه و تو اون عالم هم واقعا زندگی میکنن برزخ دنیای بین این دنیای مادی و غیر مادی هست حتی به نظر یه عده ترکیبی از  ماده و معنویت هست و روحهای که ناپاک هستن تو برزخ سرگردانن و این سرگردانی خودش براشون یه نوع جهنم و عذاب هست 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

در کل نظر من اینه که واقعا خوب باشیم اون قداست وجودیمونو که از جنس نور الهی هستو حفظ کنیم تا بعد مرگمون تکلیفمون مشخص بشه اینجوری حداقل نمیبازیم و خداپرست از دنیا بریم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
یسوال من دارم  یه بچه از مامانم سقط شد  اونم میبینیم؟؟؟

اره بچه هایی که خودشون سقط میشن میگن اون دنیا شفاعت پدر مادرشونو میکنن اونام که عمدی سقط میشن جلوپدرمادرو میگیرن

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

نظر من اینه بهشت و جهنم جا و مکان جدایی نیست که کسی که بهشت باشه جهنم نبینه و بالعکس هر کس بنا به آگاهی و تکمیل شدن روحش یه سری توانایی‌ا و امکانات داره و آدمای در مدارج مختلف همو میبینن

بس برزخ اینا چی اخه میگن ادنا بعدز نرگ میرن برزخ خب شاید یکی بهشت باشه یکی جهنم چجوری میتونیم ملاقات ...

تو همون برزخ هم جهنم برزخی و بهشت برزخی هست من درباره اونایی ک تو جهنم برزخی هستن نمیدونم و خودمم دوس دارم بدونم