2777
2789
من شدهرخالم فوت کرده انقدر دوسش داشتم الان دارم فکر میکنم بابا و مامانشو دیده 

اره همه رو میبینه. هرکی ک میشناخته وقبل خودش مرده رو میبینه

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اون یک انسان کامل اگه زیر ۳ ماه سقط نشده باشه

خیلی یهویی و الکی مامانم خونریزی کرد و بچه افتاد 

فک کنم زیر ۳ ماه بود 

ولی یه ضربه بزرگ روحی تو بچگیم بود 

کاش بتونم ببینمش

بس برزخ اینا چی اخه میگن ادنا بعدز نرگ میرن برزخ خب شاید یکی بهشت باشه یکی جهنم چجوری میتونیم ملاقات ...

تا قیامت نشه تکلیف مشخص نیست و همه تو برزهن ولی همین برزخ هم بهشت و جهنمش هست 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

به زندگی قبل از خودتون اعتقاد دارین؟؟

یعنی روح شما قبل روح کسی دیگه هم بوده/:

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
خیلی یهویی و الکی مامانم خونریزی کرد و بچه افتاد  فک کنم زیر ۳ ماه بود  ولی یه ضربه ب ...

میتونی. توبرنامه زندگی پس از زندگی یه نفربود گف نوزاد ها یا جنین های فوت شده اونجا هستن وتازه هرزمان بخوان شبیه پرنده های زیبا میشن وبازی میکنن

تا قیامت نشه تکلیف مشخص نیست و همه تو برزهن ولی همین برزخ هم بهشت و جهنمش هست 

خب بس چجور همو میبینن

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
به زندگی قبل از خودتون اعتقاد دارین؟؟ یعنی روح شما قبل روح کسی دیگه هم بوده/:

روح ما هیچوقت تغیر نکرده ونمیکنه🙂 دراین دنیا چون دنیای ماده هست یک جسم اونو همراهی کرده و درنهایت هم مجددا یک روز روحمون ازاین جسم رها میشه. 

البته تناسخ کامل نه، ولی اسلام ۱۴۰۰ ساله آمده. قبل از اون تکلیف چند میلیون سال قبل و آدماش چیه؟

خب اینجا بحث اعتقاده نهلیسمها میگن که کلا با مرگ همه چی تمومه تناسخ که بیشتر  هندیها باشن مثل دین بودا میگن روح با توجه به اعمالش تو کالبد یه جسم دیگه میره اسلام میگه برزخ میرن تا قیامت بشه و ...حالا مه میلیونها سال قبل باشه چه برا میلیون سال بعد هر کدوم هم دلایل محکم خودشونو دارن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خب اینجا بحث اعتقاده نهلیسمها میگن که کلا با مرگ همه چی تمومه تناسخ که بیشتر  هندیها باشن مثل د ...

بس الان همه روحا سرگردانن یعنی 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡