2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247033 بازدید | 1284 پست

میخواستن خفتتون بدن عوضیا 

زنموی منم همینجوری شعورش پایینه 

یه بار رفتیم تا ۱۲ شب شام نداد اومدیم خونه ، تازه هر هفته هم ول بود خونه ما به صرف ناهار و شام بعدش اوند چن روز بعد همچین شری به پا کردیم منو خواهرم که الان سالی یه بارم پا نمیزاره خونمون 

زنیکه سگ صفت بی شرم 

واقعا بعضی آدما کلمه بیشعور جواب اینهمه پستی و حقارتشون رو نمیده😒😒

من بودم ناراحت میشدم..خودم الان تو این شرایط بارداریم چن هفته دیگه زایمانم هست .امشب مهمون دارم  جوجه کباب براشون اماده کردم با سالاد و این چیزا حالمم خوب نیست..من معتقدم مهمون برای شکمش خونه کسی نمیره برای احترام میره..من خودم تا حالا بخاطر شکمم خونه کسی نرفتم طرف جلوم نون و پنیر بزاره ولی بااحترام

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جبهه گیری. نمیشه قضاوت کرد کسیو.ما از شرایط اون خانم اطلاعی نداریم. بله الان ۲۵ سال سن برای ز ...

برا یه پذیرایی معمولی ام کمه؟ واقعا یه دختر 25ساله که حالیش نیست چطور پذیرای کنه باید بره گل بذاره😐

دل درد بچه بخاطر پرخوری بوده نه ماکارونی کنترل کنید بچه هاتونو کی با ماکارونی دل درد میگیره ظهرم ...

وقتی بچه کوچیک ببینه میخادش دیگه جلوبچع گرسنه رو چجوربگیرم؟؟ بزنمش؟؟!بچه ها هم عاشق ماکارونی اند

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

اگه جات بودم لب به غذا نمیزدم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببین این ماجرا کارشناسی میخواد🤔😑 من فک میکنم هدفشون شب نشینی بوده دیده شما نمیرین پاشده همونی ک دا ...

باور کن چند بار زنگ زدن و تاکید کردن برای شام بیاین ما هم گفتیم باشع حتما

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
والا منم همینو برداشت کردم اومدیم خونه هیچی نگفتم ب روی شوهرمم نیاوردم ولی شوهرم خودش خیلی ناراحت ب ...

نه دعوتشون کن نه دیگه خونه شون برو 

این دفعه دعوت کردن شوهرت بگه راضی نیستیم نفس جون آنقدر اذیت و خسته بشن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

حالا به بنده خدایی تو فامیل ما هست هر وقت فامیل شوهرشو دعوت میکرد بلافاصله وعدهذبعدی با اصرار مارو دعوت میکرد

بعدا فهمیدیم چون خرید میکنه زیاد میاد میگه حالا که خرج کردم چند تا مهمونی بدم😂😂😂

دقیقا من مهمون داشته باشم عصر دیگه شامم حاضره

من شب قبل خورشتارو میپزم استرسم زیاده🤣 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من خیلی با مهمون بی تعارفم. کلا اهل سفره ی آنچنانی نیستم. ولی همون یه مدل رو پر و پیمون و پر گوشت درست می کنم و هر چی مخلفات از ماست و .....دارم میارم. برای شوهرم هم همینم. مگه حالا 10تا تیکه گوشت و دو تا لیوان برنج چند میشه. آدم باید با پول برای خودش آبرو بخرع، نهاین که آبرو رو خرج پولش کنه. خیلی کارش زشته. در ضمن یه چیزایی مبوط به مرده. زن داداشم یه کم اینجوری بود. البته نه برای ما. برای ما عالی. ولی به مامان و داداش خودش که میرسید دیگه کم میذاشت. منم یه بار داداشم رو کشیدم کنار و گفتم برادر من مادر زن و پدر زن که میان ده برابر ما خرج کن. یعنی چی، اون نمیپزه توهم هیچی نمی گی، داره آبروی تو میره. از سری بعد داداشم می ایستاد بالای سرش و میگفت مثلا داداشت میاد این بسته گوشت رو یکجا بپز. این غذا رو درست کن. اینقدر این کار رو کرد که دیگه زنداداشم عادتش شد

اگه جات بودم لب به غذا نمیزدم 

من کلا کم غذام

حالمم خوب نبود

من و شوهرمم فقط بخاطر احترامشون چند لقمه خوردیم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
مگه ادم میدونه مهمون چه ساعتی میای از صبح غذا میذاری وقتی شب کسی خونته 

خانمش چون کم سن و سال بوده نسبتا فکرش نرسیده

اصلا مهم نباشه برات

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍