2777
2789
عنوان

تجربه ی عمل بینی من با دکتر علیرضا سلطانی فر

| مشاهده متن کامل بحث + 79281 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم میشه بیشتر توضیح بدید؟

بینی من صاف و سربالا بود 

طوریکه گفت قبلا عمل کردی 

فقط ایراد بینیم این بود که درشت بود

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بینی من صاف و سربالا بود طوریکه گفت قبلا عمل کردی فقط ایراد بینیم این بود که درشت بود

منم برای هفته بعد وقت مشاوره دارم پیشش ونگرانیم همینه که منم قبول نکنه منم بینیم کوچیکه فقط نوک بینی گرده و افتاده میخوام نوک بینیم نازک بشه و یه قوس ملایم هم بده

منم برای هفته بعد وقت مشاوره دارم پیشش ونگرانیم همینه که منم قبول نکنه منم بینیم کوچیکه فقط نوک بینی ...

بعضی‌ها خیلی تابلو دکتر رو سرکوب ‌بعضی ها هم خیلی تابلو تعریف میکنن.مثلا طرف میگه من اصلا راضی نیستم بعد خواهر ‌مادرم رفتن راضی نبودن🤭خب چرا ریسک کردید سه تایی رفتید یا اگه تک تک رفتید چرا دومی ‌سومی همین اشتباهو تکرار کردید

؟؟

منم برای هفته بعد وقت مشاوره دارم پیشش ونگرانیم همینه که منم قبول نکنه منم بینیم کوچیکه فقط نوک بینی ...

عزیزم وقت مشاورت چندمه؟منم بیست و نهم وقت مشاوره دارم ،نمیدونی مبلغ بیعانه ش چقدره؟ و حدودا چند وقت بعد وقت عمل میده؟؟

سلام ۳۰ روزه با دکتر سلطانی فر جراحی کردم درسته مشاوره و ویزیت گروهیه و از نظر من واقعا جالب نبود ام ...

چند وقت بعد مشاوره تایم جراحی میده؟و اینکه چقدر بیعانه گرفت