2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247042 بازدید | 1284 پست
عزیزم اینه احترام به مهمون؟ غذای مونده که کلا برای یک نفرم کمه برای۴ نفر بیارن؟ توقع چی؟ خب دعوت ن ...

جانم شما گفته بودید ۴ سال نرفتید خونشون حتما یک چیزی بوده اگر من میگم توقع نداشته باشید برای اینکه اگر یک موقعیتی مثل خونه ی دایی همسرتون رخ داد شوک نشید و ناراحت وگرنه رفتار و پذیراییشون اصلا درست نبوده و قابل تایید نیستن کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من باور نمیکنم این چیزا رو لابد اونم از لج اینکه دیر رفتی شام نپخته😂

چ ربطی داره اون باید غذاش و آماده میکرد از عصرش حالا ما در نظر بگیریم اسی ساعت هفت میرفت اون نباید اون موقع قرمه سبزیش و میزاشت 😶🤔 

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲

یادجاریم افتادم😐

اومدن خونمون تازه من دعوتم نکردم خودشون گفتن میان جوجه کباب و کلی مخلفات باشوهرم درست کردیم پدرم با بچه کوچیک دراومدش بعد هفته بعدش بما گفتن شام بیان خونمون ماظهرهمون روز ماکارانی خونه خودم خوردیم رفتم خونشون شامم ماکارانی گذاشت تازه ماکارانیشم یه کم رب داشت فقط بی هیچی😕شب

شبش از دل درد بچم نمیتونست بخوابه😕😕

یبارم کلا مارو با خانواده شوهرم دعوت گرفت لوبیا پلو داد با ماست حالا مادرشوهرم دعوتشون میکرد دومدل غذا میذاشت برادرشوهرمم ماشالله پولداره دستش به دهنش میرسه بچم ندارند

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
چرا میپرسین وضع مالی طرف چطور .خب اوضاع مالی خوب نباشه آدم دعوت نکنه بهتره تا مردم رو مسخره کنه .شای ...

والا شده منم قرض کردم با اینکه خودمم شاغلم

ولی نزاشتم به مهمونم بی احترامی شه

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
چ ربطی داره اون باید غذاش و آماده میکرد از عصرش حالا ما در نظر بگیریم اسی ساعت هفت میرفت اون نباید ا ...

گفتم که باور نکردیه

بقیه ش شوخی بود

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

یادجاریم افتادم😐 اومدن خونمون تازه من دعوتم نکردم خودشون گفتن میان جوجه کباب و کلی مخلفات باشوهرم ...

والا نمیدونم ملت چطور میتونن انقد ریلکس باشن

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید