چشمم____عسلیی مدیر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5033 عنوان کسی کانالی داره که پی دی اف کتاب های علوم تربیتی رو داخلش گذاشته باشن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 24 پست ممنون میشم اگه همچین کانالی رو سراغ دارید بمنم معرفی کنید❤️❤️ 1402/06/22 | 18:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smiile عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5220 منم پیام نورم عزیزم بی زحمت میشه بفرستی❤️ بعد اینکه مشکلی برات پیش نیومده وقتی با پی دی اف می ... عزیزم من با پی دی اف امتحانای مچازی رو سرچ میزدم😂برای پایان ترم هم نمونه سوال سالای قبل رو میخوندم بستگی به استاداتون داره اما زیاد هزینه نکن برا کتاب شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
smiile عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5220 @lotus_pnu@bankketab2اینا ایتا هست https://t.me/PayamnoriaForumاینم تلگرامه شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
چشمم____عسلیی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5033 عزیزم من با پی دی اف امتحانای مچازی رو سرچ میزدم😂 برای پایان ترم هم نمونه سوال سالای قبل رو میخوند ... چقدر خوببعد اینکه میترسم پی دی اف با کتابای اصلی یکی نباشه اما یکی از دوستام با پی دی اف یسری درساشو خونده و مشکلی نداشته شبیه بهم بودن مگر فصلاشون جا ب جا بوده من واقعا زورم میاد پول بدم پای کتابی ک قراره همش س ماه دستم باشه
چشمم____عسلیی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5033 @lotus_pnu @bankketab2 اینا ایتا هست https://t.me/PayamnoriaForum اینم تلگرامه مررررسی عزیزم خیلی ممنووون😍
smiile عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5220 چقدر خوب بعد اینکه میترسم پی دی اف با کتابای اصلی یکی نباشه اما یکی از دوستام با پی دی اف یس ... تو دانشگاه ما هیشکی کتاب نمیخره اگه بخره هم دست دوم میخره و باز میفروشهنه بابا یکین به اسم کتاب و اسم نویسنده دقت کن خودشه شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
چشمم____عسلیی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5033 تو دانشگاه ما هیشکی کتاب نمیخره اگه بخره هم دست دوم میخره و باز میفروشه نه بابا یکین به اسم کتاب و ... دمت گرم خیالمو راحت کردی
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3971 راستی من علوم تربیتی پیام نورم فقط کتابای پیام نور میزاره سلام عزیزم منم پیام نور هستم..علوم تربیتی..میشه بزاری لینکرو؟؟؟
aram8411 عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2113 بچه های پیام نور شما باید نمونه سوال های چند سال پیش تا الان رو بخونید برای امتحان پایان ترم
smiile عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5220 سلام عزیزم منم پیام نور هستم..علوم تربیتی..میشه بزاری لینکرو؟؟؟ سلام @Payamnoria این کانالشه من ترم قبل که ترم اخرمم بود میگفتن بانک سوالات عوض شده حالا دیگه عوض شده یا نه نمیدونم شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3971 سلام @Payamnoria این کانالشه من ترم قبل که ترم اخرمم بود میگفتن بانک سوالات عوض شده حالا دیگه عوض شد ... عهههه...وای چیکار کنم پس