2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247041 بازدید | 1284 پست
عزیزم موقع دعوت کردن بهتون گفتن شام بیایید یا فقط دعوت کردن؟

نه عزیزم تاکید کردن برای شام بیاید

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما آدمتو میشناختی که چهار سال رفت و آمد نمیکردی،چه طرز پذیرایی بوده واقعا😑

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
زن داییشم کلی ترگل ورگل کرده بود یه چایی اورد رفت کنار شوهرش نشست،ساعت ۹/۳۰ رفت که تازه برنج درست کن ...

وا شامم که دادن

یک دعوت ساده بوده نباید از کسی توقع داشت که

هرکسی یجوریه من بودم از اول نمیرفتم

حالا من یه بار دعوت کردم

دو روز تو اشپزخونه بودم کلا

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
بعد بخدا شوهرشم همش میگفت نفس خسته شدی بیا استراحت کن بیا کنارم بشین بچه ها من اصلا اهل شکم و تجمل ...

حتما توقع نداشتن شام اونجا باشید

ب هرحال  رفتار مناسب با مهمون نداشتن

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

🙄🙄🙄🙄 والا من دیشب قرمه سبزی درست کرده بودم خواهرامم دعوت کرده بودم شوهر خواهرام سر سفره مدام میکفتن بوی قرمه سبزیت تا ته کوچه راه افتاده بود....اینقدم زیاد درست کرده بودم ک امروزم ناهار ازش میخوریم..

زن داییشم کلی ترگل ورگل کرده بود یه چایی اورد رفت کنار شوهرش نشست،ساعت ۹/۳۰ رفت که تازه برنج درست کن ...

چرا من باور نمیکنم این چیزا رو

لابد اونم از لج اینکه دیر رفتی شام نپخته😂

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

حالا من یه بار دعوت کردم دو روز تو اشپزخونه بودم کلا

تو مثل منی 

خودتو می‌کشی برای غذای مهمونی😂😂😂از دو روز قبل برنامه ریزی میکنم برای مهمون

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

وا شامم که دادن یک دعوت ساده بوده نباید از کسی توقع داشت که

عزیزم اینه احترام به مهمون؟

غذای مونده که کلا برای یک نفرم کمه برای۴ نفر بیارن؟

توقع چی؟ خب دعوت نمیکردن

این کارشون بی حرمتی به مهمون خونشونه حق داری ناراحت بشی شما خودتون که پانشدین برین با دعوت واصرار رفتید واقعا کارشون نادرست بود

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...