2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث شوهر مناگه میتونی خودت رو از دستش نجات بدهببین برا منم همین جوری شدبرا من کتک هم میزد خیانت هم می ...

بنظرم میتونی بری

حتی میتونی تشکیل پرونده بدی ولی شکایت نکنی

و اگه باز تکرار کرد این تو سابقه اش هست اون موقع شکایت کنی

منی که دارم با یکی اشنا میشم به قصد ازدواجخیلی دو دلمهمش میگم هنوز فرصت دارم هنوز وقت هست

ببین واقعا ارزشش و داره یانه.

اگ فکر میکنی بهتر از اون خواهی داشت بی خیالش شو. 

ازدواج یعنی اون ادم هرطور ک هست ب دلت بشینه. اگر مرددی با هم برین مشاوره ازتون یسری تست هایی بگیره و ببینه بهم میخورین یا نه بعد ببین ارزشش داره ادامه بدی یانه. ازدواج مسئولیت میاره ... و انتخاب درست بهتر از مجرد بودنه. و مجرد بودن بهتر از انتخاب غلط

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
عزیز جانبه نظر شما شوهر بزنه پای زنش رو بشکنه بعد خانم بعد یکماه تازه بخاد بره شکایت کنه و پزشکی قان ...

من وکیل نیستم ولی میدونم کسی بخواد طلاق بگیره راهشم پیدا میکنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بنظرم میتونی بریحتی میتونی تشکیل پرونده بدی ولی شکایت نکنیو اگه باز تکرار کرد این تو سابقه اش هست او ...

خدا کنه بشه

اواخر شهریور زد تا الان نرفتم برا شکایت و معاینه 

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
تاپیک اولمو ببینگفتم عاشق یکی دیگمبعد جدایی ب عشقم رسیدم و عقد کردیم ک کوفتم کرد

آها درسته 

ارع واقعا همینایی ک عاشقشونیم تباهمون کردن 

ترخدا ازش بچه دار نشی فعلا اینو از یه خواهر کوچکتر آویزه گوش کن