من باردارم یه هفته نمیتونستم چیزی بخورم بخاطر دهنم
که آفت در اومده بود
فقط میتونستم آش دوغ بخورم
بعد اتفاقی تو نت دیدم گشنیز ضرر داره تو سه یا چهار روز
با آش دوغ زنده موندم توشم گشنیز هم بود
الان میترسم
😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت
😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ایشاله طوری نمیشه فکرتون درگیر نکن این بیشترضرر داره
مممنون مرسی که جواب دادی 💖