2777
2789
عنوان

اونایی ک پدرشوهرشون مخالف سرسخت ازدواجشون بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 60 پست
پسره خودش باید پدرش رو راضی کنه شما که نمیتونی کاری کنی

هرکاری میکنه نمیشه  اومدن شمال فرداش گذاش رف شهرشون پسره و مادرش و خواهربرادراش هستن    میگ میرم باهاش دوباره حرف میزنم هرچیم میترسوندش میگ بلایی سرخودم میارم باباش بازم انگار ن انگار هردومون داغونیم ازونشب 

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بزرگ شوهر قبوله؟🙄 مال من پدر بزرگش که همه هم حرفشو باید قبول کنم مخالف بود،شوعرم بهش گفت پول ل ...

مال من پدرشه میگ راه دوره همش بهونه 😭😭

پدرشوهرنه ولی مادروخواهرش گفتن نه هیچی شوهرم گفت نیای خودم میرم جلوشون وایسادمیونه خوبی انچنان ندارن ...

خوبه ک باز کوتاه اومدن من فقط پدرش ناراضیه میگم ممکنه باگذر زمان نطرش عوض شه؟پسره هم خیلی تلاش میکنه کلی بحث کلی حرف هیچ ک هیچ انگار باباش طلسم شده  

خوبه ک باز کوتاه اومدن من فقط پدرش ناراضیه میگم ممکنه باگذر زمان نطرش عوض شه؟پسره هم خی ...

نمیدوننم ایشالاهرچی قسمته.ولی ادم ناراضی بعدهاکاری میکنه افسرده بشی واخرعصبی

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

جالبش اینجاس تاقبل اومدنشون باهم درتماس بودیم باپدرومادرش و برادرش پدرش میگف راضیم و خوشبختیتون برام الویته  ولی ازونشب قشنگ ۱۸۰درجه تغییر کرد الکی باهمه بحث میکنه  خودش گذاش رف شهرشون بچه هاش موندن 

چرا

چون کاری کردانقدرازش متنفرهستم حتی راضی نیستم سایه شوببینم خیلی دوستش داشتم همه جوره هواشوداشتم خانمش مسافرت می رفت غذابراش می فرستادم یامی گفتم بیادخونمون ،من باهمسرم سریه چیزمسخره دعوامون شدرفتم خونه ی بابام ایشون زنگ زدگفت توخرابی 😔خیلی وقته گذشته ولی نمی تونم فراموش کنم دلم شکست نفرینش کردم ولی راحت زندگی می کنه انگارنه انگار،

چون کاری کردانقدرازش متنفرهستم حتی راضی نیستم سایه شوببینم خیلی دوستش داشتم همه جوره هواشوداشتم خانم ...

بسپار بخدا    الان میونت باشوهرت اکیه؟

بسپار بخدا    الان میونت باشوهرت اکیه؟

همسرم گفت گفتم کارش درست نبوده  ولی کل خانواده پشت پدرشوهربی عقلم دراومدندکه چرامن نفرینش کردم منم قطع رابطه کردم ،خداروشکرخوبه همسرم