2777
2789
عنوان

راهنمایی برای جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 61 پست
یه چیزایی که اصلا نگیر مثل چرخ گوشت و غذا ساز و فندک و پلاستیک و...واقعا الکی ان. عوضش چند تا چیز بگ ...

فرش میخوام طوسی بگیرم 

ماشینی هم گرونه چه برسه دستباف 

فرش خور زیاده 

دوتا دوازده متری سالن میخوره دورش خیلی خالی میمونه 

آشپزخانه و اتاق هم دوتا شش متری 

ست بگیرم یا برای آشپزخانه و اتاق فانتزی بگیرم که مناسب تر باشه قیمتش

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لوازم بزقی مشین لباسشویی یخچال دوقلو اون تستر ابمیوه گیری چای ساز و چرخ گوشت و سبزی خوردکن و چرخ ...

البته مبل و جاروبرقی م بود سعی کردم کلی بردارم چون شوهرم خونه نداشت تو ی اتاق باید زندگی میکردیم بییه چیزام الکیه خیلی هاشونم استفاده نکردم

ما رسم  داریم خونواده شوهر الان ۱۵۰ ملیون پول میدن به خونواده دختر به عنوان شیربها  بعد  دخترهم یه مقداری میزاره  روش جهاز میخره. یا هم پسر ۶ یا ۷  تیکه جنس بزرگ میخره

فرش میخوام طوسی بگیرم  ماشینی هم گرونه چه برسه دستباف  فرش خور زیاده  دوتا دوازده ...

خونه مال خودتونه؟ اگه پارکت باشه فرش زیادی نمی خواد. فرش تیکه تیکه نگیر برا سالن یه دونه هم کافیه دورشو مبل و اکسسوری بذار 

فرش دستباف گرونه ولی منظورم این بود بجای خرت و پرت چند تا چیز اساسی خوب بگیر مثلا ما کسی که زیاد پلاسکو آشپزخونه بگیره رو بی کلاس می دونیم ولی یهو یه چای ساز اون وسط با کلاس میشه جای اون همه ظرف و ظروف.

کدوم شهری

من لوازم بزقی مشین لباسشویی یخچال دوقلو اون تستر ابمیوه گیری چای ساز و چرخ گوشت و سبزی خوردکن و چرخ ...

الان غیر برقی و چوب به زوووووور کلی بزنم از همه طرف ۶۰ میشه😥

ببین. سرخ کن. پلوپز. ساندویچ ساز. چای ساز . غذا ساز نمیدونم گوشکب برقی اینا  به درد  نمیخو ...

نمیدونم چرا تو خونه ما ابمیوه گیری و چرخ گوشت  سماور دکورن ولی گوشکوب برقی و چای ساز و ساندویچ ساز نقش اصلین😐😂

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

خب اساسی ها رو بگیر لازم نیست اضاف بخری چمدونم هواپز و اسنک ساز و پلوپزو این جور وسایل بقیه چیزام رفتی خونه خودت بخر بیشتر سعی تو بزار رو اینکه کم ببری ولی مارک خوب که چندسال برات کار کنه بخاطر حرف مردم خانواده تو اذیت نکن

خونه مال خودتونه؟ اگه پارکت باشه فرش زیادی نمی خواد. فرش تیکه تیکه نگیر برا سالن یه دونه هم کافیه دو ...

اره مال خودمونه کف سرامیکه 

تیکه تیکه نیست جای مبل و کلی فضای خالی بزار دوتا دوازده میخوره 

شهر قم هستم 

همین مثلا سرویس پلاسکو رو نمیدونم چی بگیرم زیاد و بی کلاسی نشه 

خب اساسی ها رو بگیر لازم نیست اضاف بخری چمدونم هواپز و اسنک ساز و پلوپزو این جور وسایل بقیه چیزام رف ...

همه سعیمو میکنم همین طور باشه 

مثلا چینی و بلور گفتم ۶ نفره کافیه برای ی مهمونی مهم مثلا ولی همونم ارزون نیست که 

نمیدونم پارچ و لیوان و قندان و فنجان چقدر بگیرم و چی بگیرم مناسب باشه و شیک