2777
2789
عنوان

راهنمایی برای جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 61 پست
مثلا سرویس بلور و چینی کلا ی دست میگیرم برای مهمونی مهم  در مورد پارچ و لیوان و قندان و فنجان ...

عزیزم فقط لیوانای چای خوری رو خارجی بگیر بقیه بلورهاتو ایرانی بگیر خیلی شیکن قیمت هاشونم مناسبه من ۷ سال پیش میوه خوری و شیرینی خوری و این چیزا رو کریستال ژاپن گرفتم هر کدوم دویست و خورده ای پولش بود بعد کاوه اصفهان عین خودشو کپی کرد دونه ای ۲۰ تومن 😂

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

ی سرویس چینی ۱۸  نفزه لگیر ی ست پلاستیک از عمده فروشی ها ی اون تستر قیمت مناسب همشون یکار میکنن ی سفره سه متری ی دونفره ی شش نفره ی ست ۶ نفره ارکوپال برای دست خودتون ی ماشین لباسشویی ی چایساز یا قهوه ساز و کتری قوری و فرش ماشینی و ابمیوه گیرچرخ گوشت و سبزی خوردکن و چرخ خیاطی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مال خودمونه کف سرامیکه  تیکه تیکه نیست جای مبل و کلی فضای خالی بزار دوتا دوازده میخوره&nbs ...

والا من دوازده ساله زندگی می کنم فقط یه دو تا آبکش و دو تا کاسه رنگی برام کافی بوده تازه تخته گوشت و یکی از آبکش ها باید استیل باشه واسه برنج داغ.

الان خونه ها خلوته ببخشید ولی من گاهی تو پیجای جهاز نگاه می کنم قم و اصفهان جزو شهراییه که خیلی خریداشون بی کلاسه فقط خونه رو به هر قیمتی شلوغ می کنن. راستی سرویس قهوه ای نگیر 

اگه سرامیکه سرویس چوب سفید براق خلوتی سالن و اتاق رو کمتر نشون میده

اره مال خودمونه کف سرامیکه  تیکه تیکه نیست جای مبل و کلی فضای خالی بزار دوتا دوازده میخوره&nbs ...

آباژور حتما بگیر برا آشپزخونه با گلیم فرش هنری بگیر یا فرش دیتباف دیگه یه فرش دستباف دومتری چیزی نمیشه. رختخواب هم نگیر واقعا اونهمه رختخواب می خوان چیکار

عزیزم فقط لیوانای چای خوری رو خارجی بگیر بقیه بلورهاتو ایرانی بگیر خیلی شیکن قیمت هاشونم مناسبه من ۷ ...

اره بابا آدم دلش نمیاد بعدا استفاده هم کنه وقتی با این سختی میخری

بلورهای ایرانی هم خیلی شیکن

فنجان ۲۴ نفره بگیرم مناسبه  ۴ دست 

پارچ و لیوان هم همینطور یا کمتر بگیرم 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
فرش میخوام طوسی بگیرم  ماشینی هم گرونه چه برسه دستباف  فرش خور زیاده  دوتا دوازده ...

اصلا فرشای فانتزی خواب بلند نگیر که زود خراب میشن بعدم شما که نباید کل خونه رو خودت فرش کنی ما رسم داریم یه تخته فرش و صوتی تصویری رو داماد می خره

فرش دستباف بدون ابریشم خیلی گرون نیست. بعدم میشه رفت از خود کارگاهها گرفت ارزونتر دربیاد

درسته ولی نه برا کسی که میخواد کمتر هزینه کنه و چیزای غیر ضروری رو نخره 

برا رفتن تو چشم مردم که نباید ادم خودشو اذیت کنه

اره بابا آدم دلش نمیاد بعدا استفاده هم کنه وقتی با این سختی میخری بلورهای ایرانی هم خیلی شیکن فنجا ...

والا من که نمی دونم جمعیت خانواده تون چند نفره یا رفت و آمدتون چقدره ، خانواده شوهر من جمعیتشون زیاده مادر من بر اساس جمعیتشون برای من ظرف و ظروف خرید با اجازتون تو این هفت سال فقط یک بار ازشون استفاه کردم خیلی هاشون روانه انباری شدن

والا من دوازده ساله زندگی می کنم فقط یه دو تا آبکش و دو تا کاسه رنگی برام کافی بوده تازه تخته گوشت و ...

میدونم خودم اصلا نمیپسندم و خیلی چیزارو حذف کردم

سبک خونمو مدرن میخوام بچینم با ترکیب رنگ نقره و طوسی و سفید و مشکی 

فقط شیک و کم میگیرم 

به خلوتی و مدرن بودن خیلی اهمیت میدم

اصلا فرشای فانتزی خواب بلند نگیر که زود خراب میشن بعدم شما که نباید کل خونه رو خودت فرش کنی ما رسم د ...

اره اونا ن منظورم اینه با طرح سالن یکی نباشه  وگرنه اونا که ی عالمه آشغال گیر میکنه بین فرشو زشت میشه

والا ماهم رسم داریم ولی اول قید نکردیم 

همون صوتی تصویزی هم اصرار دارن ما بگیریم که خانوادم میگن با داماده 

اونم شرط کردیم خونه بسازه و یخچال بخره و سرویس چوب

دیگه به خاطر این فرش و من میگیرم 

همه سعیمو میکنم همین طور باشه  مثلا چینی و بلور گفتم ۶ نفره کافیه برای ی مهمونی مهم مثلا ولی ه ...

قندون یه دونه کافیه پارچ و لیوان و استکان به نظرم دوازده نفره دیگه اوکی هست

اره اونا ن منظورم اینه با طرح سالن یکی نباشه  وگرنه اونا که ی عالمه آشغال گیر میکنه بین فرشو زش ...

خیلیم عالی

والا من که نمی دونم جمعیت خانواده تون چند نفره یا رفت و آمدتون چقدره ، خانواده شوهر من جمعیتشون زیاد ...

خانواد همسر منم پر جمعیت هستن 

ولی آخه کی میتونه مهمونی بده اینجوری 

الانم که میگی توی هفت سال یبار استفاده کردی 

پیشنهادت چیه بر اساس تجربیات