2777
2789
عنوان

شوهرخالم اینقدر با مشت کوبیده سر بچه بچه بالا اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 5115 بازدید | 135 پست
بچه سال خودتی ،من ۳۱ سالمه هیچ کاریم تا الان دستم ندادم والا، اینکه حضانت بالای ۷ سال با پدره هیچ رب ...

دیدی هیچی بلد نیستی رفتی از سایت ها خوندی اینا رو 😂 کی گفته حق حضانت بعد 7 سالگی با پدره ؟ حق حضانت بصورت طبیعی از بدو تولد با پدره ولی بخاطر شیردهی و نیاز مادر دادگاه حضانت فرزند شیر خوار رو به مادر میده

مادر برای گرفتن حضانت بچه ی کوچیک حتما باید شکایت بکنه از پدر بگیره اونو وگرنه حالت طبیعی با پدره  

کدوم مادرو دیدی بچه زیر 7 سال رو بدون شکایت و گرفتن حضانت بتونه ببره پیش خودش ؟ 

اونم اگه پدر اثبات کنه جایی که مادر زندگی میکنه مناسب نیست حتی حضانت کودکیشم نمیده به مادر ...

برو حالا تو گوگل بزن سایت های اشتباه رو بخون 😂😂

من خارج از ایران ساکن هستم.

مشکلش پوله پوله پول ندارهاین طرفداری اینکه زن کار نکنهچرا تو این تاپیکا خفه خون میگیرن ؟چرا لال مونی ...

شماهم جو الکی نده. فکر کردی با این چیزایی که از سوهره گفتن، اصلا اجازه میده زنش بره کار کنه. میگه درو روشون قفل میکنه. بر فرض مثال بزاره‌کار کنه. تو فکر کردی میزاره این زن بنده خدا حقوقشو نگه داره، میره بزور کتک،حقوقشو ازش میگیره،یاهم هرروز میره سرکارش شلوغ کاری و بی ابرویی کی کنه تا اون زنه بنده خدا رو اخراج کنن و کارش رو از دست بده... زنش نباید بترسه اول زنش باید جلوش وایسته. تا اینکارو‌نکرده مرده هر کاری دلش بخواد میکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم حرفاتو تکرار میکنی اینا احساسات توعه و منم میگم خوبه ولی هیچ قانونی تو هیچ کجای دنیا به راحتی ن ...

تحصیلاتت چیه؟مرد به این خساست و اشغالی راحت میتونه یه بخشی که مهریش و...ببخشه و حضانتو بگیره مگه از پشت کوه اومدی یا تو ایران هیچکس هیچی بلد نیست جز شما پروند طلاق یه مسیر طولانیه ۱روزه هیچکاری نمیشه پروسه زمان بریه و توافق به هرحال میتونه انجام بشه با زور نشد از روشهای دیگه،دیگه ابراز فضل برا پدرهای بیمارنکن،ریپلای هم نکن 

دیدی هیچی بلد نیستی رفتی از سایت ها خوندی اینا رو 😂 کی گفته حق حضانت بعد 7 سالگی با پدره ؟ حق حضانت ...

تو یه بیماری والا همه میدونن اینا توی روند دادگاه با شکایت و فلانه جمع خودتو با خنده های مسخرت،یاد یه کاربر به دردنخور مادرزن بود چه کوفتی بود انداختیم دیگه نبینم ریپلایتو

گناهکار و تقصیر کار خالته که داره با اون مرد زندگی میکنه و بچه هارو نجات نمی‌ده

عجب!! 

یکی دیگه داره کتک میزنه، یاد گرفتین یکی بزنین تو سر زنها 

خاله‌ی استارتر خودش قربانی خشونت خانگیه

شما قربانی رو متهم میکنی وقتی حتی دستش بسته اس

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

ازش حمایت کنید جدا بشه اون بچه چی کشیده دستش بشکنه به حق علی مرتیکه گاو 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

کاش بمیره نمیدونم چرا آدم های اینجوری نمی‌میرن آدمای خوب میمیرن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چیکار کنیم اینجور وقتا درو قفل میکنه میره حتی نمیزاره بچه بره‌ مدرسه

زنگ بزنید اوژانس اجتماعی چوب تو ... کنن بیشرفو

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
گناهکار و تقصیر کار خالته که داره با اون مرد زندگی میکنه و بچه هارو نجات نمی‌ده

دوتا هم بچه بیگناه وارد این زندگی کرده

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
تحصیلاتت چیه؟مرد به این خساست و اشغالی راحت میتونه یه بخشی که مهریش و...ببخشه و حضانتو بگیره مگه از ...

😂😂😂 باشه تو راست میگی برو همین کارا رو بکن 

من خارج از ایران ساکن هستم.

عجب!! یکی دیگه داره کتک میزنه، یاد گرفتین یکی بزنین تو سر زنها خاله‌ی استارتر خودش قربانی خشونت خانگ ...

زن ستیزن کلا یاد گرفتن همه گناهارو بندازن گردن زن بدبخت 

شرط میبندم یا خودش مادرشوهر یا خواهر شوهر بدجنس

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️