2777
2789
عنوان

راهنمایی برای جهیزیه

467 بازدید | 61 پست

به غیر از لوازم برقی وسرویس چوب 

بقیه اقلام جهیزیه برای آشپزخونه و سرویس پلاستیک و  فرش و پرده و رختخواب و... چقدر و چطوری و از کجا بکیرم به صرفه باشه و مناسب 

میخوام برنامه ریزی کنم که الکی چیز اضافی نخرم 

به خانوادم ام فشار نیاد مشکلات مالی دارن و دوتا برادر مجرد دارم دم بخت که نمیخوام توی فشار مالی و ...قرار بگیرن 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

من لیست نوشتم هرکدومو از هرکجا که قیمتش مناسبتر بود میخریدم

ثروتها و نعمت های خداوند بی انتها هستند و من آنها را جذب میکنم و خداوند مشتاقانه خواهان ثروتمند شدن من است. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین. سرخ کن. پلوپز. ساندویچ ساز. چای ساز . غذا ساز نمیدونم گوشکب برقی اینا  به درد  نمیخوره

چرخ گوشت  سرویس ابمیوه گیری.  زودپز. یه سرویس قابلمه. سماور  .یرویس چینی و قاشق چنگال  اصلی ترین وسایل کوچیک آشپزخونه هستن

فقط اینا به درد میخورن  بقیش دکوریه

مثلا سرویس بلور و چینی کلا ی دست میگیرم برای مهمونی مهم 

در مورد پارچ و لیوان و قندان و فنجان چه تعداد بگیرم ؟ بلور بگیرم یا ضعیف تر 

بقیه ظروف و آرکوپال ایرانی میگیرم 

تشک چهارتا سفارش میدم با ده تا بالشت آماده نمیخرم گرونه 

سرویس پلاستیک چیا بگیرم ؟

ظرف حبوبات و اینا رو چی بگیرم بهتره؟

و...

من هرچی دست پایین میگیرم زیر ۵۰ ۶۰ میلیون در نمیاد 

هی میرم بازار قیمت میگیرم میام خونه 

خیلی گرونه میگم اضافی هم نباشه در حد باشه

یه چیزایی که اصلا نگیر مثل چرخ گوشت و غذا ساز و فندک و پلاستیک و...واقعا الکی ان. عوضش چند تا چیز بگیر تو چشم بیاد. مثلا یه فرش دستباف نخ ساده. یا سرویس چوب از قم بگیر هم محکم هم منصفن. کاسه بشقاب اندازه خودت و شوهرت و نهایت ده تا مهمون بگیر. پرده رو خودت بدوز کمتر دربیار پارچه ساده بگیر ولی مثلا دو تا آباژور سفید خوب برا سالن بگیر. کلا خونه رو شلوغ نکن. فرشم لاکی بگیر. کرم قهوه ای نگیر

همون ضروری هارو بگو 

یخچال. اجاق گاز. لباسشویی. چرخ گوشت.ابمیوه گیری. زودپز. سماور

سرویس چینی ۱۲ نفره.سرویس قاشق چنگال ۱۲ نفره. سرویس قابلمه تفلون.یه سرویس کارد آشپزخونه. کارد میوه خوری۱۲ نفره.  دو دست پارچ لیوان که میشه ۱۲ نفره.دوست  استکان. یه سینی چای

سرویس پلاستیک کوچیک. سفرع دو نفره  و سفرع بزرگ مهمان

من لوازم بزقی مشین لباسشویی یخچال دوقلو اون تستر ابمیوه گیری چای ساز و چرخ گوشت و سبزی خوردکن و چرخ خیاطی،اتو و همزن برقی و گوشتکوب برقی خرید ی سرویس خواب جاکفشی دو دست قابلمه ی سرویس پلاستیک ی سرویس چینی ۱۸ نفره ی سرویس شش تایی ارکوپال و قاشق و چنگال ۴۲ نفره از اینا که کمدی نیست و ست چاقو دوتا پتو شش تا رخت خواب دوتا فرش 

میز جلو مبلی و ویترین و ی سرویس بلور خارجی برا تو ویترین دوتا سینی نقره ای و فلاکس و قوری و کتری و قوری و ست جاادویه ای ست پاسماوری سماور کمد و زودپز دوقلو و ی سری خورد ریز خریدم که انگار ۶۰ میلیون شد البته شایدم بیشتر سال ۹۸