2777
2789
بگو ک الان زندگیت چطوریاس،یعنی تو این هف سال بهش حتی عادت هم نکردی؟بچه داری؟

مرد خوبیه ولی وقتی تو خلوت خودم میرم کاراش مطاد جلو چشام تااخر عمرمم نمتونم فراموش کنم حتی مشاوره هم رفتم ولی فایده نداره

خودم عاشق رشته پزشکی ام به هزار ویک دلیل نشد دوتا دخترناز دارم که اگه خدابخواد میخوام دکترشون کنم لطفا براشون یه صلوات بفرستید که تو اینده موفق باشن
آنتنه😂

حالا اگر کسی در مورد خواهر شوهر و جاری و مادر شوهر و حس ششم و فال و دعا و جادو و کراش و دوست پسر تاپیک بزنه نی نی یار نمی ترکونتش ولی بقیه تایپ ها سریع اگر یک نفر گزارش بزنه سریع می ترکه متاسفم برای مردم تنگ نظر کشورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد خوبیه ولی وقتی تو خلوت خودم میرم کاراش مطاد جلو چشام تااخر عمرمم نمتونم فراموش کنم حتی مشاوره هم ...

مگه چیکار میکنه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

والا من تا صفحه ۹ تاپیکش خوندم گفته بود تو یکی از روستاهای اراک زندگی می‌کرده 

اره یکی از شهرهای اراک ولی ما تو روستاش زندگی میکردیم

خودم عاشق رشته پزشکی ام به هزار ویک دلیل نشد دوتا دخترناز دارم که اگه خدابخواد میخوام دکترشون کنم لطفا براشون یه صلوات بفرستید که تو اینده موفق باشن
ممنونم عزیزم الان دوتا دختر دارم که فقط به خاطر اینا زندگی میکنم و بس

عیب نداره عزیزم منم یه جورایی ازدواجم اجباری بود با کسی که خیلی فقر فرهنگی داره اما چه کنم سعی کردم خودم راوفق بدم

مرد خوبیه ولی وقتی تو خلوت خودم میرم کاراش مطاد جلو چشام تااخر عمرمم نمتونم فراموش کنم حتی مشاوره هم ...

عزيزم من هنوز اولش بودم كه تركيد تاپيكت

تو رو دزديد بعد كجا برد؟؟؟ اصلا چجوري تونست بدزدتت كه كسي نفهمه؟ 

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
مگه چیکار میکنه

وقتی زندگی به اون بدی شروع بشه حتی برام قصر بسازه بازم فراموش نمیشه اون کارش

ممنونم عزیزم الان دوتا دختر دارم که فقط به خاطر اینا زندگی میکنم و بس

خدا دختراتو حفظ کنه و به دلت آرامش بده میدونم خیلی سخته ولی سعی کن با خودت کنار بیای و فراموش کنی 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
اره یکی از شهرهای اراک ولی ما تو روستاش زندگی میکردیم

عزیزم واقعا ازتت ممنونم خدا هرچی میخوای بهت بده من امروز حالم خوب نبود ولی با تاپیکت چندساعت سرگرم شدم حتی اگه دروغم بود واقعا دستت درد نکنه:)❤

🖤✨
کدوم شهرشی؟ من متوجه نشدم چجوری دزدیدنت

عزیزم نمیخوام شناسایی بشم شهرشو نمیتونم بگم قرص ریخته بود تو اب هویج بهم داد و عکس های ناجور ازم گرفت

وقتی زندگی به اون بدی شروع بشه حتی برام قصر بسازه بازم فراموش نمیشه اون کارش

من تازه صفحه ۵بودم ـ

چطوری دزدید 

کار بی شرمانه کرد

خلاصه توضیح بده

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم