2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_شب     عزیزم مگه تاپیک ایشون نترکید چرااینجاادامش میدن

تو چی میگی این وسط

بس کنین دیگه،اصلا داره داستان میبافه،ماهایی ک دوس داریم داستانشو بخونیم چی میشیم این وسط

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
نمیدونم والا... من گزارش نزدم واقعا یکیم بهم دروغ بگه حالیم نمیشه😅 فقط از کند تایپ کردنش حس کردم در ...

من همش داشتم تایپ میکردم سریع تر از این هم نمیتونم تایپ کنم ببخشید که مجبورت کردم دروغ هامو باور کنی

خودم عاشق رشته پزشکی ام به هزار ویک دلیل نشد دوتا دخترناز دارم که اگه خدابخواد میخوام دکترشون کنم لطفا براشون یه صلوات بفرستید که تو اینده موفق باشن
من همش داشتم تایپ میکردم سریع تر از این هم نمیتونم تایپ کنم ببخشید که مجبورت کردم دروغ هامو باور کنی

اسیییییییی؟الان و بگو بچه داری؟چندسالته؟باز شوهرتو دوسنداری ولی اون باز عاشقانه دوستت داره؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بگو ک الان زندگیت چطوریاس،یعنی تو این هف سال بهش حتی عادت هم نکردی؟بچه داری؟

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
خیلی برات ناراحت شدم عزیزم منم اراک زندگی میکنم امیدوارم کلی اتفاقای قشنگ برات بیفته 

ممنونم عزیزم الان دوتا دختر دارم که فقط به خاطر اینا زندگی میکنم و بس

خودم عاشق رشته پزشکی ام به هزار ویک دلیل نشد دوتا دخترناز دارم که اگه خدابخواد میخوام دکترشون کنم لطفا براشون یه صلوات بفرستید که تو اینده موفق باشن
اراکیه کاربره؟؟؟

والا من تا صفحه ۹ تاپیکش خوندم گفته بود تو یکی از روستاهای اراک زندگی می‌کرده 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....