2777
2789
چه زشت،به نظرم يكم بايد با فرهنگ تر باشيد روي خودتون حتما كار كنيد 

من فقط نظرمو گفتم ن فحش دادم ن توهین کردم شما باید یکم انتقاد پذیر باشید

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
چه زشت،به نظرم يكم بايد با فرهنگ تر باشيد روي خودتون حتما كار كنيد 

گلم خب نظرشو  گفته 😁😁😁

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتقاد پذير؟😂😂من ميگم ميخوام اين مدلو بخرم كدوم رنگ بهتره به نظرم شما بايد مزه ي حرفتونو بفهميد اتفاقا توهين كرديد سليقتون متفاوته دليل بر زشتيه چيزي نيست از ديد من عكس پروفايلتون افتضاحه

ميشه دليل اينكه ميگي مشكيش خوب نيست رو بدونم؟به نظر خودم و فروشندهه بوره

ار دیگ

کلا حالت میکروشو ک ب مخمل میزنه بیشتر دوس دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هیچکدوم 

پافر از اینا خوشگلتر هم هست 

بعدشم شما گفتید کدوم خوشگلتره وقتی نظر پرسیدید و نظر با نظر خودت فرق داشت توهین نکن ، انتقاد پذیر باشید لطفا .... 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
انتقاد پذير؟😂😂من ميگم ميخوام اين مدلو بخرم كدوم رنگ بهتره به نظرم شما بايد مزه ي حرفتونو بفهميد ات ...

بیخیال شما کلا مشکل داری

بهتره دهن به دهن نشیم

دیگه ریپلای نکن

بیخیال شما کلا مشکل داری بهتره دهن به دهن نشیم دیگه ریپلای نکن

چطور شما به خودت اجازه ميدي بگي من مشكل دارم بعد به من ميگي ريپلاي نكن؟از خودت خجالت بكش خانوم اصلا ادب و تربيت نداري مشكل از خودت و تربيتته نه من

هیچکدوم  پافر از اینا خوشگلتر هم هست  بعدشم شما گفتید کدوم خوشگلتره وقتی نظر پرسیدید و ن ...

عزيزم من كار ندارم از اين خوشگلتر هم هست يا نه اصلامن پافر زشت دلم ميخواد ولي نظر خواستم كه بين قرمزو مشكي كدوم رنگ بهتره ديگه نياز به راهنمايي ندارم كه خوشگلترشم هست يا نه هركي يه مدل و جنس ميپسنده من صرفا پرسيدم قرمز يا مشكي بهتره قبل از اينكه از من ايراد بگيريد مطمئن باشيد حرفتون حقه

چطور شما به خودت اجازه ميدي بگي من مشكل دارم بعد به من ميگي ريپلاي نكن؟از خودت خجالت بكش خانوم اصلا ...

من تربیت ندارم؟؟؟

شما برو پست قبلتو بخون ببین چقدر بهم توهین کردی با اینکه من فقط ی کلمه گفتم هیچکدوم نظرمو گفتم شما یهو بهم پریدی همه چی گفتی خب میتونستی ریپلای نکنی ،روزانه خیلی از این تاپیکا میبینم همه نظرشونو میگن هیچوقت همچین چیزی ندیده بودم نمیدونم چرا یهو همچین حرفی زدی

سلام یک تاپیک دارم عنوانش اینه نصف دعواهای سایت حتما بخونین

اول عنوان رو نگاه کنین طبق عنوان جواب بدین بین این دو گفته کدوم اگر نظرتون مخالفه اصلا نگین عزیزم اینطوری نصف دعواهای سایت کم میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar