عزيزم من كار ندارم از اين خوشگلتر هم هست يا نه اصلامن پافر زشت دلم ميخواد ولي نظر خواستم كه بين قرمز ...
عزیزم شما پرسید کدوم خوشگل تره ، و از نظر من هیچکدوم خوشگل تر نیست ، اوکی؟؟؟؟؟
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تربیت ندارم؟؟؟ شما برو پست قبلتو بخون ببین چقدر بهم توهین کردی با اینکه من فقط ی کلمه گفتم هیچکد ...
شما همين كه ميگي پريدي مشخصه چقدر بي شخصيتي نياز به توضيح من نيست ديگه،بله ادمهايي هم هستن كه در مقابل حرف هاي ديگران ترجيح ميدن سكوت كنن ولي من ترجيح ميدم جواب بدم كه كسي به خودش اجازه نده الكي حرف بزنه،من صرفا رنگ پرسيدم كه اين يا اون بهتره اگه نظري نداريد اصلا چيزي ننويسيد چون من نياز به هيچكدام ندارم،نياز به قرمز يا مشكي دارم همين
نی نی یار عزیز پستمو بخونید من فقط ی کلمه گفتم هیچکدوم همین ولی این خانم ببینید چجوری جوابمو داده ال ...
بیخیال گلم
مردم قرنطینه اذیتشون کرده نمیدونن چطوری رفتار کنن
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
مراقب حرف زدنتون باشيد هر حرفي به ذهنتون رسيد به زبون نياريد خانوم،خجالت بكش
معنی مراقب بودن هم از طرز حرف زدن شما فهمیدم
کامنت هاتون رو یکبار بخونید !!!!
كسي اصلا به شما حرفي نزده كه نخود داغ تر از اش ميشي
درست صحبت کنید خانم
بله به من هم حمله کردید انگار میدون جنگ اومدید !!!!
خب میگیم این کاربر اینجوره ،نی نی یار چرا😔من واقعا حرف بدی زدم؟؟من فقط گفتم (هیچکدوم) همین.. من ف ...
من اين پست رو قفل ميكنم متاسفانه اينجا ظرفيت يك سري مسائل رو نداره شما هم يكم خجالت بكش،ميگي اين كاربر اينجوره ني ني يار چرا؟خيلي واضح نوشتن انگشت اشاره اي كه به من گرفتي سمت خودتم ميره
من كامنتهام رو يكبار ميخونم شما هم قضاوت هاي اشتباهتون در طول زندگيتون و سرزنشهايي كه كردن رو ببينيد ...
خانم فازت چیه؟؟؟؟ قضاوت چی؟؟؟ پرسیدید کدوم رنگ خوشگلتره و به نظر من هیچکدوم خوشگل نبودن ، درک این جمله براتون سخته؟! من نه سرزنش کردم نه قضاوت !