2777
2789
عزيزم من كار ندارم از اين خوشگلتر هم هست يا نه اصلامن پافر زشت دلم ميخواد ولي نظر خواستم كه بين قرمز ...

عزیزم شما پرسید کدوم خوشگل تره ، و از نظر من هیچکدوم خوشگل تر نیست ، اوکی؟؟؟؟؟

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
اتفاقا من ميكرو دوست ندارم😂

:)

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یک تاپیک دارم عنوانش اینه نصف دعواهای سایت حتما بخونین اول عنوان رو نگاه کنین طبق عنوان جواب ب ...

نی نی یار عزیز پستمو بخونید من فقط ی کلمه گفتم هیچکدوم همین ولی این خانم ببینید چجوری جوابمو داده الان بنظرتون مقصر منم؟

باشه من دیگه چیزی نمیگم♥️🌷

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
من تربیت ندارم؟؟؟ شما برو پست قبلتو بخون ببین چقدر بهم توهین کردی با اینکه من فقط ی کلمه گفتم هیچکد ...

شما همين كه ميگي پريدي مشخصه چقدر بي شخصيتي نياز به توضيح من نيست ديگه،بله ادمهايي هم هستن كه در مقابل حرف هاي ديگران ترجيح ميدن سكوت كنن ولي من ترجيح ميدم جواب بدم كه كسي به خودش اجازه نده الكي حرف بزنه،من صرفا رنگ پرسيدم كه اين يا اون بهتره اگه نظري نداريد اصلا چيزي ننويسيد چون من نياز به هيچكدام ندارم،نياز به قرمز يا مشكي دارم همين

نی نی یار عزیز پستمو بخونید من فقط ی کلمه گفتم هیچکدوم همین ولی این خانم ببینید چجوری جوابمو داده ال ...

بیخیال گلم 

مردم قرنطینه اذیتشون کرده نمیدونن چطوری رفتار کنن‌ 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
نی نی یار عزیز پستمو بخونید من فقط ی کلمه گفتم هیچکدوم همین ولی این خانم ببینید چجوری جوابمو داده ال ...

عزيزم متاسفانه خيلي يك طرفه به قاضي ميريد انشاالله قضاوت اشتباهتون دامنتون رو بگيره.

مراقب حرف زدنتون باشيد هر حرفي به ذهنتون رسيد به زبون نياريد خانوم،خجالت بكش

معنی مراقب بودن هم از طرز حرف زدن شما فهمیدم 

کامنت هاتون رو یکبار بخونید !!!!

بیخیال گلم  مردم قرنطینه اذیتشون کرده نمیدونن چطوری رفتار کنن‌

خب میگیم این کاربر اینجوره ،نی نی یار چرا😔من واقعا حرف بدی زدم؟؟من فقط گفتم (هیچکدوم)

همین..

من فحش دادم یا توهین کردم؟؟

چرا همه باهام اینجوری حرف میزنن😞

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
معنی مراقب بودن هم از طرز حرف زدن شما فهمیدم  کامنت هاتون رو یکبار بخونید !!!!

من كامنتهام رو يكبار ميخونم شما هم قضاوت هاي اشتباهتون در طول زندگيتون و سرزنشهايي كه كردن رو ببينيد،خيلي رو داريد ماشالا

كسي اصلا به شما حرفي نزده كه نخود داغ تر از اش ميشي

درست صحبت کنید خانم 

بله به من هم حمله کردید انگار میدون جنگ اومدید !!!!

خب میگیم این کاربر اینجوره ،نی نی یار چرا😔من واقعا حرف بدی زدم؟؟من فقط گفتم (هیچکدوم) همین.. من ف ...

من اين پست رو قفل ميكنم متاسفانه اينجا ظرفيت يك سري مسائل رو نداره شما هم يكم خجالت بكش،ميگي اين كاربر اينجوره ني ني يار چرا؟خيلي واضح نوشتن انگشت اشاره اي كه به من گرفتي سمت خودتم ميره  

من كامنتهام رو يكبار ميخونم شما هم قضاوت هاي اشتباهتون در طول زندگيتون و سرزنشهايي كه كردن رو ببينيد ...

خانم فازت چیه؟؟؟؟ قضاوت چی؟؟؟ پرسیدید کدوم رنگ خوشگلتره و به نظر من هیچکدوم خوشگل نبودن ، درک این جمله براتون سخته؟! من نه سرزنش کردم نه قضاوت !