2777
2789
درست صحبت کنید خانم  بله به من هم حمله کردید انگار میدون جنگ اومدید !!!!

شما درست صحبت نكردي كه انتظار داريد درست باهاتون صحبت كنن شما اينقدر عصباني اي و توپت پره كه حيا رو قورت دادي كامل،خوردي منو عزيزم

خانم فازت چیه؟؟؟؟ قضاوت چی؟؟؟ پرسیدید کدوم رنگ خوشگلتره و به نظر من هیچکدوم خوشگل نبودن ، درک این جم ...

خود ني ني يار يه كامنت گذاشت كه نبايد اصلا در اينجور مواقع اظهار نظر كرد وقتي نظرتون متفاوته،منم به شمايي كه گفتي هيچكدام حرف بدي نزدم صرفا توضيح دادم برات،من ميگم سيب يا خيار تو ميگي هيچكدوم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما درست صحبت نكردي كه انتظار داريد درست باهاتون صحبت كنن شما اينقدر عصباني اي و توپت پره كه حيا رو ...

براتون از خدا طلب آرامش دارم 😊

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
خود ني ني يار يه كامنت گذاشت كه نبايد اصلا در اينجور مواقع اظهار نظر كرد وقتي نظرتون متفاوته،منم به ...

من اینجا آزادم نظرم رو بگم ، مخالف با نظر شما هست به من ارتباطی نداره 

بله دقیقا من هیچکدوم رو انتخاب میکنم بین این دو تا وقتی مورد پسندم نباشه 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
من ارامش رو دارم اميدوارم خدا به شما يه زبون خوب بده كه با حرفات اينقدر زخم زبون نزني و دل نشكوني

من دیگه نمیخوام باهاتون هم کلام بشم چون بی فایده اس ....

من اینجا آزادم نظرم رو بگم ، مخالف با نظر شما هست به من ارتباطی نداره  بله دقیقا من هیچکدوم رو ...

خب واسه خودت اينكارو كن چه ادم خودخواهي هستي تو عجبا من ميگم قرمز يا مشكي نظرت هيچكدومه اصلا از تاپيك برو بيرون من نظر هيچكدام نخواستم كه اينجور ميگي چه ادمي هستي تو

بله موافقم شما فوق العاده بي منطق و خودخواهيد حداقل به خودت زحمت بده كامنت ني ني يار رو بخون شايد از اين خودخواهي در اومدي

سلام یک تاپیک دارم عنوانش اینه نصف دعواهای سایت حتما بخونین

اول عنوان رو نگاه کنین طبق عنوان جواب بدین بین این دو گفته کدوم اگر نظرتون مخالفه اصلا نگین عزیزم اینطوری نصف دعواهای سایت کم میشه