الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط نظرمو گفتم ن فحش دادم ن توهین کردم شما باید یکم انتقاد پذیر باشید
انتقاد پذير؟😂😂من ميگم ميخوام اين مدلو بخرم كدوم رنگ بهتره به نظرم شما بايد مزه ي حرفتونو بفهميد اتفاقا توهين كرديد سليقتون متفاوته دليل بر زشتيه چيزي نيست از ديد من عكس پروفايلتون افتضاحه
بعدشم شما گفتید کدوم خوشگلتره وقتی نظر پرسیدید و نظر با نظر خودت فرق داشت توهین نکن ، انتقاد پذیر باشید لطفا ....
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
هیچکدوم پافر از اینا خوشگلتر هم هست بعدشم شما گفتید کدوم خوشگلتره وقتی نظر پرسیدید و ن ...
عزيزم من كار ندارم از اين خوشگلتر هم هست يا نه اصلامن پافر زشت دلم ميخواد ولي نظر خواستم كه بين قرمزو مشكي كدوم رنگ بهتره ديگه نياز به راهنمايي ندارم كه خوشگلترشم هست يا نه هركي يه مدل و جنس ميپسنده من صرفا پرسيدم قرمز يا مشكي بهتره قبل از اينكه از من ايراد بگيريد مطمئن باشيد حرفتون حقه