2777
2789
عنوان

ماماناییی که بچه دوسال تا سه سال

332 بازدید | 48 پست

دارید بیایید دردودل کنیم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ۵ ساله دارم یه دو ساله جانم؟

از ۶ صبح بیداره تا الان کم اوردم خیلیم اذیتم میکنه چکار کنم؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خداروشکر بزرگ شدن الان ۴ و ۶ سال هستن و از اون سال های پر از سختی نجات پیدا کردم😂

دارم میمیرم بخدا به مرگم راضیم از ۶ صبح بیداره الانم بدو بدو میپره رو من سرم داره منفجر میشه چکار کنم ؟

از ۶ صبح بیداره تا الان کم اوردم خیلیم اذیتم میکنه چکار کنم؟

من از اول رو پا گذاشتم جفتشونو 

میدونم درست نیستا ولی اینجوری بهتره خیلی راضی ام بزرگه که دیگه زمین میخوابه کوچیکه هنوز رو‌پا 

ظهرا ۲ ظهر پا گذاشتم شبها ۹ شب از نوزادی همینطور دیگه عادت کردن 

نیم ساعت تکون میدی میخوابن تموم میشه میره دیگه اعصابتم ارومتره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

آخی که دلم خونه پسرمن یکسال ونیمست پدرم درومده خونم روهواست

دخترم دوسال ونیمشه باور میکنی از ۶ صبح باباش رفت سرکار بیداره تا الان داره منو منفجر میکنه اعصاب نمونده برام 

دردو دل چیه ..وقتی میخابن آدم میخاد بخورتشون

خب الان مشکل اینه از ۶ صبح بیداره قصد خواب نداره موقعی که معلوم نیست میخاد بخوابه من اسنقدر داعونم که منم میفتم کاش بمیرم 

من از اول رو پا گذاشتم جفتشونو میدونم درست نیستا ولی اینجوری بهتره خیلی راضی ام بزرگه که دیگه زمین م ...

فقط دارم دیوونه میشم نمیدونم چرا نمیخوابه قبلا خوابش خوب بود چندوقته خراب شده امروز کلا کن فیکون کرده

دخترم دوسال ونیمشه باور میکنی از ۶ صبح باباش رفت سرکار بیداره تا الان داره منو منفجر میکنه اعصاب نمو ...

خدا حفظش کنه دخملتو 

اینو میگی تمام دستای من کبوده بس گازای ریز میگیره کارای خطرناک میمنه کل مبلا رو جابجا کردیم فرشا همه کثیف شدن دیروز باباش باماشین رفته بیرون میبینم پسرم داخل خونه نیست رفتم حیاط میبینم رفته رو موتور نشسته اصلا قابل باورنبود این کارش 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خب الان مشکل اینه از ۶ صبح بیداره قصد خواب نداره موقعی که معلوم نیست میخاد بخوابه من اسنقدر داعونم ک ...

منم یکی پنج ساله دارم یکی سه ساله ...درکت میکنم .بخاطر همین صبور بودنمون بهشت زیر پایمونه....بذار رو پات تکون بده میخابه

خب الان مشکل اینه از ۶ صبح بیداره قصد خواب نداره موقعی که معلوم نیست میخاد بخوابه من اسنقدر داعونم ک ...

سعی کن ببریش بیرون ،شهربازی ،یا حتی پیاده روی معمولی

یکم انرژیش تخلیه بشه...

بچه ها هم تقصیری ندارن ازبس تو چهاردیواری می مونن اذیت میشن...

زمان قدیم بچه هارو می‌فرستادند تو کوچه؛بخدا مادرا به اندازه ما اذیت نمیشدن

پسرمنم سه ماه دیگه میشه سه سال یه روزایی وضعیت منم همینه....

انقد آتیش میسوزونه که دیوونه میشم🙃