2777
2789
عنوان

اندومتریوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 131 پست
من فقط یک بسته سیبل خوردم که یبوست شدم ناجور  بعد سیپرو خوردم یکم بهتر بود  حرکات روده م ...

آره منم یبوست دارم اتفاقا ولی فقط با سیبل ک موهام نمیریزه با بقیه قرصا موهام دسته دسته میاد پایین

آره منم یبوست دارم اتفاقا ولی فقط با سیبل ک موهام نمیریزه با بقیه قرصا موهام دسته دسته میاد پایین

البته یبوست دلیل زیاد داره اما این قرص ها تاثیردارن بنظرم 

دیگه الان چه قرص های جلوگیری هست داخل بازار بجز وروژست و سیپرو ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اینقد ک ابن قرصا عوارض داره خود مریضی نداره 

نمی‌دونم 

تو نت نوشته که اندو روز ب روزبدتر میشه اینارو می‌خوانم واقعا حالم بد میشه 

من قبلا درد پریودی زیادی نداشتم از وقتی قرص می‌خورم تخمدان هام موقع پریودی دردناک شدن

نمی‌دونم  تو نت نوشته که اندو روز ب روزبدتر میشه اینارو می‌خوانم واقعا حالم بد میشه  من ...

اصلا تو نت در مورد هیچی نخون چون حد آخر هر چیا میزنه مامان من تو سن یائسگی فهمید این بیماری و داشته جاریم تو زمان زایمان فهمید چسبندگی داشته جنبه منفیشم بگیریم ی چسبندگی دیگ دور از جون بیماری بدی ک نیس برمیدارن اون چسبندگیا درد گرفتن تخمدانتم فکر کن ی درد عادیه خیلیا این بیماری ندارن ولی درد زیاد پریودی دارن گلم نگران نباش 

اصلا تو نت در مورد هیچی نخون چون حد آخر هر چیا میزنه مامان من تو سن یائسگی فهمید این بیماری و داشته ...

واقعا چقدر خوب که مامانتون تو سن یائسگی فهمیده 

نمی‌دونم واقعا باید ببینیم برا ما چه جوری  میشه 😕 

کیست های من پنج سانتی ان کیست های شما چندسانتن؟ 

قبلا ک 3 و 4 سانتی ی سال بیشتره نرفتم سنو اینقد استرس نداشته باش آروم باش داروهات با آرامش و سر وقت بخور سخته قبول دارم ولی هر چی سخت تر بگیری بهت سخت تر میگذره. چرا درد دارم ولی برآم مهم نیس میتونی چند روز قبل پریودیت دم کرده پونه آویشن بومادران دم کنی بخوری بعضی وقتا رازیانه دردت خوب میکنه 

قبلا ک 3 و 4 سانتی ی سال بیشتره نرفتم سنو اینقد استرس نداشته باش آروم باش داروهات با آرامش و سر وقت ...

سعی میکنم ولی سخته استرس نداشتن هر جام درد میگیره احساس میکنم اندو زده به اونجا 

ممنون از دلگرمی هاتون امیدوارم همه خوب بشیم 

سعی میکنم ولی سخته استرس نداشتن هر جام درد میگیره احساس میکنم اندو زده به اونجا  ممنون از دلگر ...

آندو ب هیچ جا نمیزنه نترس فوق بالاش هم بزنه ب چسبندگیه برمیدارن یادم اوایل خودم افتادم نگران نباش اینقد.. دختری؟

آندو ب هیچ جا نمیزنه نترس فوق بالاش هم بزنه ب چسبندگیه برمیدارن یادم اوایل خودم افتادم نگران نباش ای ...

اره 

من فکر میکنم شما اندو‌خوب نمیشناسی سونو برای چکاب حتما برین شاید کیست هاجذب شده باشه و لازم نباشه ممتد قرص بخورین  

البته من نگرانی بیش از حدمو قبول دارم 

اوایل فکر می‌کردم یک مشکل ساده است و برطرف میشه اما کم‌کم متوجه شدم نهههه 

نه درمان داروئی داره و نه درمان جراحی 🤦