2777
2789
عنوان

اندومتریوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 131 پست
اگ ورژست بهت سازگاره بخور چون بهتره ولی من من باهاش دیگ مو ب سرم نبود کچل شدم چاااق الان سیبل میخورم ...

من دکترم گفت سیپروترون بخورم و از اون شروع کنم 

گفت سیپروترون میشه ده سال خورد 

وروژست پنج سال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترم گفت سیپروترون بخورم و از اون شروع کنم  گفت سیپروترون میشه ده سال خورد  وروژست پ ...

خیلی مریضی مسخره آیه سیپرون ی اسم دیگش سیبله من میخورم موهام نمیریزه پوست صورتم صاف شد 

امیدوارم برای ما با قرص بهتر بشه  چون کاری نمیشه کرد تا یائسه بشیم 🤦

با قرص کنترل مبشه بعضیام کیستا شون رفته ولی امکانش هس باز عود کنه. بومادران دم کن بخور خیلیا شنیدم نتیجه گرفتن 

با قرص کنترل مبشه بعضیام کیستا شون رفته ولی امکانش هس باز عود کنه. بومادران دم کن بخور خیلیا شنیدم ن ...

بومادران برا مو‌شنیدم خوبه قابل خوردن هم هست؟ 

من میخوانم بعضیا کات روده و مثانه داشتن واقعا نگران میشم 

ولی سعی میکنم بیخیال باشم چون کاری نمیشه کرد باید دید بدن ما چجوری واکنش نشون میده و خدا چی میخواد 

با قرص کنترل مبشه بعضیام کیستا شون رفته ولی امکانش هس باز عود کنه. بومادران دم کن بخور خیلیا شنیدم ن ...

بله باید دائما قرص خورد 

بدی اندو اینه ک هرجایی می‌تونه ایجاد بشه 

شما یک سال که دو سه بار پریود شدین مشکلی نداشتین؟ 

بله باید دائما قرص خورد  بدی اندو اینه ک هرجایی می‌تونه ایجاد بشه  شما یک سال که دو سه ب ...

چرا 12 کیلو اضافه وزن 😂بی خیال باش رودم کات کنن ایتفد بزرگه هر چی میخان بچینن 😁من چسبندگی مثانه یکم دارم گلم چسبندگی تو خانما ی چیزی عادیه و این ک همین ک خداروشکر درد نداری خوبه بعضیا با همون کیستم درد دارن داروهات بخور نگران چیزیم نیس بیماری مهمی نباش فقط باید چکاب بشی کیستات بزرگ نشن ک جدیدن اونم برا من مهم نیس🤦‍♀️بله بومادران دم کن بخور التهاب از بین میبره دائم بخوری خوبه بعضیا حتی کیستا شونم از بین رفته تو اینترنتم دنبال مطالب نباش چون حد آخر ی چیزی مینویسه شکلات و کاکائو نخور انشالله خوب میشی 

چرا 12 کیلو اضافه وزن 😂بی خیال باش رودم کات کنن ایتفد بزرگه هر چی میخان بچینن 😁من چسبندگی مثانه یک ...

چرا چسبندگی تو خانوم ها یک چیز عادیه؟

ممنون از توصیه هاتون انشالله شما هم بهتر باشین 🙏🌹

چرا چسبندگی تو خانوم ها یک چیز عادیه؟ ممنون از توصیه هاتون انشالله شما هم بهتر باشین 🙏🌹

خب خیلیا را دیدم با این ک این بیماری ندارن چسبندگی لوله دارن یا لگن یا مثانه فکر کنم از عمل جراحی سزارین و عفونت مبشه.. ی دارو جدید اومده اسمش وومن دیفندر از شرکت پونیک اگ اشتباه نکنم دکتر خودش میگ درمان کنندس