الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله باید دائما قرص خورد بدی اندو اینه ک هرجایی میتونه ایجاد بشه شما یک سال که دو سه ب ...
چرا 12 کیلو اضافه وزن 😂بی خیال باش رودم کات کنن ایتفد بزرگه هر چی میخان بچینن 😁من چسبندگی مثانه یکم دارم گلم چسبندگی تو خانما ی چیزی عادیه و این ک همین ک خداروشکر درد نداری خوبه بعضیا با همون کیستم درد دارن داروهات بخور نگران چیزیم نیس بیماری مهمی نباش فقط باید چکاب بشی کیستات بزرگ نشن ک جدیدن اونم برا من مهم نیس🤦♀️بله بومادران دم کن بخور التهاب از بین میبره دائم بخوری خوبه بعضیا حتی کیستا شونم از بین رفته تو اینترنتم دنبال مطالب نباش چون حد آخر ی چیزی مینویسه شکلات و کاکائو نخور انشالله خوب میشی
چرا چسبندگی تو خانوم ها یک چیز عادیه؟ ممنون از توصیه هاتون انشالله شما هم بهتر باشین 🙏🌹
خب خیلیا را دیدم با این ک این بیماری ندارن چسبندگی لوله دارن یا لگن یا مثانه فکر کنم از عمل جراحی سزارین و عفونت مبشه.. ی دارو جدید اومده اسمش وومن دیفندر از شرکت پونیک اگ اشتباه نکنم دکتر خودش میگ درمان کنندس