2777
2789
عنوان

اندومتریوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 131 پست
متشکرم که وقت گذاشتی  من ازش نوبت دارم واسه روز سه شنبه کاش دقیقا مشکلمو بفهمه حلقه پروژستر ...

مطمعن باش درست راهنماییت میکنه قرصای پروژسترون عین همین ورژست. این حلقه ایه ک پروژسترون آزاد میکنه عین اون حلقه های ک خانما میذارن نیس پریودی کم میکنه و بعد کلا قطع میکنه بنظرم ب شما قرص ورژست میده و می‌فرسته سنو داپلر 

من از بچگی سمت چپ دلم رودم درد میکرد تقریبا از ۲۰سالگی بدتر شد و نفخ میکردم اون قسمت میترکید یعنی از ...

عزیزم ی پیشنهاد بهت میکنم البته این تجربیه همه ی خانمای ک آندو دارن هم من تو گروهشون هستم ب این نتیجه رسیدن غذاهای فست فود نخور شیرینی جات مصنوعی نخور بومادران دم کن و بخور پونه دم کن خوبه رو بیار ب چیزای گرم غذاهای نفاخ و سرد کمتر بخور ورزش کن اولش سخته ولی کمک میکنه ب دردات عمل میکنی دارو هم میخوری ولی باید خودتم کمک کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی پیشنهاد بهت میکنم البته این تجربیه همه ی خانمای ک آندو دارن هم من تو گروهشون هستم ب این نتیج ...

مممنون 

عزیرم متشکرم 

راستی من بعضی ورزشارو انجام میدم به شدت دلدرد میگیرم .

مث دراز نشست و اینا 

راستی لینک گروه میدی؟

مممنون  عزیرم متشکرم  راستی من بعضی ورزشارو انجام میدم به شدت دلدرد میگیرم . مث دراز نش ...

تو اینستا بزن زندگی با آندومتریوز گروه واتساپ هم دارن بهتره خودت زیاد درگیر نکنی ولی همین اینستا مطالب خوبی میذارن

تو اینستا بزن زندگی با آندومتریوز گروه واتساپ هم دارن بهتره خودت زیاد درگیر نکنی ولی همین اینستا مطا ...

اگ با پروژسترون مشکلی نداری اسم حلقش میرنا هس ک دیگ دارو نخوری من پروژسترون اصلا بهم سازگار نبود 

اگ با پروژسترون مشکلی نداری اسم حلقش میرنا هس ک دیگ دارو نخوری من پروژسترون اصلا بهم سازگار نبود&nbs ...

میدونی من حقیقتا بازم بچه میخوام و میخوام اقدام کنم 

نمیدونم اینو با دکتر درمیون بذارم 

چون تو بارداری دردامم کنترل بود

میدونی من حقیقتا بازم بچه میخوام و میخوام اقدام کنم  نمیدونم اینو با دکتر درمیون بذارم  ...

اتفاقا ازت میپرسه بچه داری تا بگی یکی دارم 3 ماه بهت فرصت میده باردار بشی نشدی میگ بیا داروتم میده 

خداراشکر  منم همینو میخوام متنفرم از قرصای که جسم و روحمو بهم ریختن

دکتر مریم هاشمی هم دکتر خوبی در این زمینس چون روح الامین خیلی در دسترس نیس من پیش ایشونم میرم ک خیلی باتجربه و کار بلده 

شما چند سال دارو مصرف میکردی قبلا و ب چ شکل پریودم میذاشتی بشی اصلا دارو میخوردی 

ممن اصلا واسه این موضوع دارو مصرف نکردم همیشه دارو روده مصرف میکردم چون فک میکردم مال اونه 

بعد از زایمان که شکمم باز شد و فهمیدم چسبندگی شدید دارم 

پارسال که امدار ای گرفتم رفتم نشون دادم به دکتر افقهی تو خیابون محتشم 

اون قرص دزولست واسم نوشت که از بهمن حوردم تا اوایل فروردین ۳کیلو به وزنم اضافه شد 

د ور از جونت مث هاپو شده بودم پاچه همه رو میگرفتمححالت تهوع و معده درد و اشتهای زیاد روانیم کرد

ممن اصلا واسه این موضوع دارو مصرف نکردم همیشه دارو روده مصرف میکردم چون فک میکردم مال اونه  بع ...

منم این قرصا چاقم کرد ولی تو قرصای ضدبارداری سیبل خیلی به من ساخت ورژست اصلا خوب نبود برام من اتفاقی فهمیدم این بیماری دارم ولی دو سال فقط بابتش قرص اعصاب خوردم و روابط زناشوییم بد شد سرد شده درصورتی ک من آدم گرمی بودم خیلی برام عوارض داشت ولی میترسم مصرف نکنم بدتر بشم 

شنیدم بعضیا پریودم نمی‌ذارن بشن من 6 ماه پیوسته هم دارو خوردم سر صورتم اصلا دکتر رفتم از بس بهم دونه زد یعنی افتضاح زیر پوستی زد گفت بخاطر کیسته تا دارو میخورم نیستن تا نمی‌خورم برمیگردن