در کل این داروهای هورمونی بیشتر برا بدنم عوارض داشت تا خود بیماریم ی دکتر طب سنتی خوب پیدا میکردم ک نخام دارو بخورم خوب بود هر چند درمان نداره و پیشروی میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام هیچی بگم سی ثانیه واسم وقت نذاشت گفت برو شفا سونو و برام ازمایش نوشت وای ک ...
آره عزیرم تا هم سنو شفا را نری جوابت درست نمیده اول میخاد ببینه چ مشکلی داری اون سنو هم ک برات نوشته هر چی چسبندگی داشته باشی نشون میده از این نظر خوبه میتونی جواب ک گرفتی ببری پیش مریم هاشمی مطمعن گزینه خوبیه هم در دسترسه هم وقت میذاره بزن تو گوگل آدرسش میاد مجتمع اوسان میشینه انگار خودمم میرم پیشش ازش سوال میکنم هر چند ک ب من میگفت باید بذاری پریود بشی بعدم از روز اول پریودی باز قرص بخوری تاکید میکرد
چرا ۵بار؟ میگم ی سری ازمایشم نوشته اونم باید تو پریودی برم
آزمایشا خیلی گرونن ک برات نوشته چند بار میشینی تا ازت خون بگیرن میخاد ببینه امکان بارداریت چقدره خب من هر سال میرم چکاب دیگ ولی آزمایش همون دفه اول رفتم دیگم نرفتم
[QUOTE=249259776]آزمایشا خیلی گرونن ک برات نوشته چند بار میشینی تا ازت خون بگیرن میخاد ببینه امکان بارداریت چقدره خب ...[/QUOTE نه اونا یادم نمیاد ک باید پریود باشی یا نه حتی این سنو هم من چون دفه اول تاکید کرد رفتم دفای بعدی رفتم پریودم نبودم تغییری هم نکردم تو این چندسال