2777
2789
عنوان

🌺🌺یک مرتبه سوره کوثر هدیه من ب شما🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 165 پست

التماس دعا ..... . 

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
سلام مرسیییییی🥺🥺🥺🥺 چشام قلبی شد اصلا😍😍😍 مرسییییییی❤️🙏🏻 چشم منم برات ایه الکرسی میخونم❤️ ...

فدات عزیزم 

از ته ته دلم آرزو میکنم بیای تاپیک بزنی وبگی خداحاجتاتو داده😘😘

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ریوار     @درمسیرخدا     @پانیذدخترپاییز     @نهم   &n ...

سلام خواهری انشاالله بحق رسول الله هرچی از خدا میخواید بهتون بده سپاسگزارم مهربونم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
فدات عزیزم  از ته ته دلم آرزو میکنم بیای تاپیک بزنی وبگی خداحاجتاتو داده😘😘

لطفت یادم نمیره❤️

تا میتونم برات صلوات میخونم😘

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
لطفت یادم نمیره❤️ تا میتونم برات صلوات میخونم😘

😘😘😘😘❤❤❤❤

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
فدات عزیزم  از ته ته دلم آرزو میکنم بیای تاپیک بزنی وبگی خداحاجتاتو داده😘😘

برامنم میشه دعاکنی ابجی

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤