2777
2789
عنوان

🌺🌺یک مرتبه سوره کوثر هدیه من ب شما🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 165 پست
@یخانم     @امیتیپ     @moon74     @بالکبابی     ...

اجازه هست دوستامو تگ کنم🙏🏻❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@3573  

@سوشیانت20  

@1378sahar  

@دل_دریاییم  

@ماهصنم22  

🙏🏻❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

@هورتانسیا  

@hope134  

@mommortal  

@مهربون21  

@mobina_banoooo  

🙏🏻❤️

@دلبر_آقا  

@ارمان1396  

@yalda_mgn  

@ntntntnt  

@ms_mina

🙏🏻❤️

@وانوشه  

@آناهید98  

@جیگرررررررررررر  

@مستورررره  

@dey_mahi

🙏🏻❤️

برامنم میشه دعاکنی ابجی

چشم عزیزم اتفاقا امشب میخوام نماز شب بخونم برا شما استارتر و حنا خانم دعا میکنم و هر کی هم میخواد لایک کنه موقع نماز  اسم اونم ببرم .

برای شما من ۳ آیه الکرسی میخونم ان شاءالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده و خوشبخت باشید .

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
چشم عزیزم اتفاقا امشب میخوام نماز شب بخونم برا شما استارتر و حنا خانم دعا میکنم و هر کی هم میخواد لا ...

😭ممنونم خیرببینی منم‌برات میخونم،اسمم‌سمانس

دعاکن ابحی ممنونتم

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
😭ممنونم خیرببینی منم‌برات میخونم،اسمم‌سمانس دعاکن ابحی ممنونتم

🙏🙏🙏🙏

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
@ریوار     @درمسیرخدا     @پانیذدخترپاییز     @نهم   &n ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🙏
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 💎
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💎

خیلی خیلی ممنونم دوست خوبم🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
چشم عزیزم اتفاقا امشب میخوام نماز شب بخونم برا شما استارتر و حنا خانم دعا میکنم و هر کی هم میخواد لا ...

مرسیییییی قشنگم ❤️❤️❤️🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘😘

آرزوهات رو آرزومندم گلم❤️🙏🏻