2777
2789
عنوان

🌺🌺یک مرتبه سوره کوثر هدیه من ب شما🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 165 پست

حنا❤️🙏🏻

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام دعا کن گل

حاجت رواشی

فاطمه

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

برای منم لطفا❤️

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
حنا❤️🙏🏻

عزیزم حنا خانم براتون ۳ تا ایه الکرسی میخونم و شب هم برا چهله باید سوره یس بخونم براشماها یه بار میخونم 

لطفا شما هم دعا کن خدا حاجتامو بده و ۲ حاجت بزرگ دارم یکی اینکه خدا برام معجزه کنه برا یه مطلبی و دوم اینکه کسی که  دوسش دارم اونم منو دوس داشته باشه و باهم ازدواج کنیم و خوشبخت شیم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
عزیزم حنا خانم براتون ۳ تا ایه الکرسی میخونم و شب هم برا چهله باید سوره یس بخونم براشماها یه بار میخ ...

سلام مرسیییییی🥺🥺🥺🥺

چشام قلبی شد اصلا😍😍😍

مرسییییییی❤️🙏🏻

چشم منم برات ایه الکرسی میخونم❤️

هر چند لطف تو غیر قابله جبرانه❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید