2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست
عزیزم من نمیدونم اینجا چطورعکس ومیزارین چرا من نمیبینم پس دوس دارم ببینم عکسش و 

باید دو تامون آنلاین باشیم بعد تو زنگوله بالا شما پیام منو باز میکنید

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم ازبس دعواهای من وشوهرمودیداینطوری شد شوهرم خیلی بهم اذیت میکرد منم اعصاب خردکمیاموسراین بچه خ ...

عزیزم الهی بمیرم برا دلت منم با شوهرم دعوا میکردم دخترم یه صحنه های وحشتناکی میدید مثلا شوهرم دو تا دستشو میذاشت روی گردنم میخواست خفم کنه طفلک خوب حرف میزد بعد افتاد به لکنت😖💔بعد شوهرم دید لکنت گرفت دعوا هارو کمتر کرد ولی من هیچوقت خونه رو ترک نکردم تنها بمونه یا اینکه با دخترم دعوا نمی کردم کاره شما سخت تره چون پسرتون میترسه ترکش کنید ترس از دست دادن مادرش و داره تا زمانی که ترس تو وجودش باشه تکلمش درست نمیشه 

عزیزم الهی بمیرم برا دلت منم با شوهرم دعوا میکردم دخترم یه صحنه های وحشتناکی میدید مثلا شوهرم دو تا ...

دقیقا شوهرمنم همیشه پای اصلی دعوا بود همیشه هم ازمن طلبکاره الانم هست هیچوقت گناهشوگردن نمیگیره من هم باشوهرم دعوام میشدهم پسرمو میزدم دعواش میکردم کاش بمیرم بخدا دیگه نمیتونم خیلی داغونم وقتی اینطوری حرف میزنه جیگرمو میسوزونه الانم که تازگیا یادگرفته آخرکلنه رو تکرارمیکنه حسابی حالمو گرفته انگارهمه چی قاطی پاتی شده

دقیقا شوهرمنم همیشه پای اصلی دعوا بود همیشه هم ازمن طلبکاره الانم هست هیچوقت گناهشوگردن نمیگیره من ه ...

عزیزم آروم باشید اول استرس و از خودتون دور کنید بعد هم با شوهرتون خیلی رک بگید دیگه نمیخوام دعوا و تشنج تو خونه باشه بعد هم روی پسرتون متمرکز باشید همه حواستون بهش باشه تمام مدت کنارش باشید بغلش کنید بش محبت کنید اجازه بدید احساس امنیت کنه من با شوهرم که دعوا میشد با دخترم خیلی عادی رفتار میکردم انگار که اتفاقی نیفتاده وقتی لکنت میگرفت دلم تیکه تیکه میشد سردرد میگرفتم ولی تحمل میکردم با خودم می گفتم دخترم تو این دنیا فقط من و داره، الان هم به خاطر اون روزا از شوهرم کینه به دل گرفتم ولی به روم نمیارم به خاطر دخترم ....💔

راستی من ازکجا بفهمم داره خوب میشه؟

بیشتر صحبت میکنه خوده بچه....بعدشم هم لکنتش کمتر میشه...خودتون متوجه میشید هر روز ببریدش بیرون پارک...براش خرید کنید مثلا یه بستنی...روحیشو تغییر بدید وقتی بچه ببینه کنارشید براش وقت میزارید احساس امنیت میکنه  باهاش صحبت کن بزارید عادت کنه به صحبت کردن....  

عزیزم آروم باشید اول استرس و از خودتون دور کنید بعد هم با شوهرتون خیلی رک بگید دیگه نمیخوام دعوا و ت ...

منم ازاونروزا متنفرم بقول شما هرموقع یاداون روزا میوفتم ازشوهرم بدم میاد که انقدفشاربهم وارد میکرد سرهمه چی بامن بحث میکرد همه چی وازم گرفت دوستام خونوادم آزادیمو من ونمیزاشت تلگرام یااینستا یا واتس اپ و...داشته باشم میفهمید دعوامیگرفت پسرم سه ماهه بود بخاطر نصب تلگرام منو برد خونه مامانم وگفت بمون اینجا تا ادم بشی😭الانم موندم چیکارکنم واقعا دلم واسه جگرگوشم کبابه

بیشتر صحبت میکنه خوده بچه....بعدشم هم لکنتش کمتر میشه...خودتون متوجه میشید هر روز ببریدش بیرون پارک. ...

پسرمن زیادحرف میزد خوب بود یجورایی خیلی شادبودم نمیدونم چیشد یه دفعه افتادبه تکرارآخرکلمه ووسط کلمه😟

بیشتر صحبت میکنه خوده بچه....بعدشم هم لکنتش کمتر میشه...خودتون متوجه میشید هر روز ببریدش بیرون پارک. ...

اصلا هیچی به اندازه این حالت جدیدش اذیتم نمیکنه راستی پسرمن بیشترتو الف وع مشکل داره وازهمون اولشم توهمونا مشکل داشت دخترشما چطور؟