دوستان پسرم قبلا مثل بلبل حرف میزد یکسال پیش لکنت گرفت الان ۴ سالشه یکم بهترشده بودکه تازگیا آخرکلمه ووسط کلمات و تکرارمیکنه نمیدونم چیکارکنم اگه کسی تجربه داشته بگه خواهش میکنم انقد تاپیک زدم خسته شدم😢
پسرمنم ازبس دعواهای من وشوهرمودیداینطوری شد شوهرم خیلی بهم اذیت میکرد منم اعصاب خردکمیاموسراین بچه خ ...
عزیزم الهی بمیرم برا دلت منم با شوهرم دعوا میکردم دخترم یه صحنه های وحشتناکی میدید مثلا شوهرم دو تا دستشو میذاشت روی گردنم میخواست خفم کنه طفلک خوب حرف میزد بعد افتاد به لکنت😖💔بعد شوهرم دید لکنت گرفت دعوا هارو کمتر کرد ولی من هیچوقت خونه رو ترک نکردم تنها بمونه یا اینکه با دخترم دعوا نمی کردم کاره شما سخت تره چون پسرتون میترسه ترکش کنید ترس از دست دادن مادرش و داره تا زمانی که ترس تو وجودش باشه تکلمش درست نمیشه
دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
دقیقا شوهرمنم همیشه پای اصلی دعوا بود همیشه هم ازمن طلبکاره الانم هست هیچوقت گناهشوگردن نمیگیره من ه ...
عزیزم آروم باشید اول استرس و از خودتون دور کنید بعد هم با شوهرتون خیلی رک بگید دیگه نمیخوام دعوا و تشنج تو خونه باشه بعد هم روی پسرتون متمرکز باشید همه حواستون بهش باشه تمام مدت کنارش باشید بغلش کنید بش محبت کنید اجازه بدید احساس امنیت کنه من با شوهرم که دعوا میشد با دخترم خیلی عادی رفتار میکردم انگار که اتفاقی نیفتاده وقتی لکنت میگرفت دلم تیکه تیکه میشد سردرد میگرفتم ولی تحمل میکردم با خودم می گفتم دخترم تو این دنیا فقط من و داره، الان هم به خاطر اون روزا از شوهرم کینه به دل گرفتم ولی به روم نمیارم به خاطر دخترم ....💔
بیشتر صحبت میکنه خوده بچه....بعدشم هم لکنتش کمتر میشه...خودتون متوجه میشید هر روز ببریدش بیرون پارک...براش خرید کنید مثلا یه بستنی...روحیشو تغییر بدید وقتی بچه ببینه کنارشید براش وقت میزارید احساس امنیت میکنه باهاش صحبت کن بزارید عادت کنه به صحبت کردن....