2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست
نگفتی چجوری بودلکنتش میشه بگی؟

کلمه هارو هم میکشید مثلا میگفت همیشه =همییییییشه....دارم=دارم رم...۲ بار تکرار میکرد...خیلی هم کم حرف میزد 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عزیزم همین که میگم دختر من خوب شد نه دکتر بردم نه چیزی....پس امیدوار باش ‌خوب میشه فقط خودت استرس ند ...

واسه همین بهت میگفتم بیاخصوصی چون سوال زیاددارم البته ببخشیدا بخدا میدونم اذیته فقط دارم خودمودلگرم میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم افسرده شدم آخه پسرمن خوب شده بود تعدادتکراراش دیگه انگشت شمارشده بودنمیدونم چرااینجوری شدیدفعه؟ع ...

بله کاملا خوب شده الان پیش دبستانیه....اینکه تک فرزند هم هست بی تاثیر نیست 

عزیزم اگر همسرت این مورد رو داره  ارثی هست ولی پیگیر گفتار درمان باش مطمئنا خیلی بهتر میشه.دوره های رفت و برگشت یا بهتر و بدتر داره فقط به روش نیارید طرز صحبت تون فرق نکنه باهاش که حساس نشه ولی پیگیر درمان باش.

ارثی هم داشتین؟

نمیدونم من خودم کوچیک بودم برادرم تولد شد لال شدم آخه شیر به شیر بودیم

واسه همین بهت میگفتم بیاخصوصی چون سوال زیاددارم البته ببخشیدا بخدا میدونم اذیته فقط دارم خودمودلگرم ...

عزیزم خوب میشه نگران نباشید هر سوالی داشتید بپرسید من درخدمتم

یعنی یکی دیگه هم بیارم میترسم اقدام کنم بچه دومم هم لکنتی بشه هم این پسرم بدتربشه

بزار پسرتون ۷ سالش بگذره بعد فکر بعد ی باشید معلومه خیلی حساس هستید

عزیزم خوب میشه نگران نباشید هر سوالی داشتید بپرسید من درخدمتم

خداروشکرکه شمارواینجا پیداکردم امیدوارم خدا به خودت به زندگیت آرامش بده الان که دارم اینومینویسم اشک توچشامه چون دیگه طاقم تموم شده نمیتونم صبرم کم شده امیدوارم خدابهت آرامشی بده که ازجنس خودش حلال کن خیلی ازت سوال میپرسم😭

به هر حال مطمئن باش خوب میشه من هزار نفرو تو همین سایت دیدم خوب شدن 

ممنونم عزیزم بخداهمین حرفت کلی آرومم کرد کاش همتون پیشم بودین کاش همه مادرایی که بچه هاشون خوب شدن پیشم بودن

ممنونم عزیزم بخداهمین حرفت کلی آرومم کرد کاش همتون پیشم بودین کاش همه مادرایی که بچه هاشون خوب شدن پ ...

چندتا تاپیک هست واسه ده سال قبله

کلی مادر دور هم جمع شده بودن که بچه هاشون بدجور لکنت داشتن تاپیک چندصد صفحه هم جلو رفته، من چندبار اون تاپیکارو دوره کردم اخرش فهمیدم بچه های همشون خوب شدن خداروشکر

خدایا خودتو ازم نگیر...