دوستان پسرم قبلا مثل بلبل حرف میزد یکسال پیش لکنت گرفت الان ۴ سالشه یکم بهترشده بودکه تازگیا آخرکلمه ووسط کلمات و تکرارمیکنه نمیدونم چیکارکنم اگه کسی تجربه داشته بگه خواهش میکنم انقد تاپیک زدم خسته شدم😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگر همسرت این مورد رو داره ارثی هست ولی پیگیر گفتار درمان باش مطمئنا خیلی بهتر میشه.دوره های رفت و برگشت یا بهتر و بدتر داره فقط به روش نیارید طرز صحبت تون فرق نکنه باهاش که حساس نشه ولی پیگیر درمان باش.
عزیزم خوب میشه نگران نباشید هر سوالی داشتید بپرسید من درخدمتم
خداروشکرکه شمارواینجا پیداکردم امیدوارم خدا به خودت به زندگیت آرامش بده الان که دارم اینومینویسم اشک توچشامه چون دیگه طاقم تموم شده نمیتونم صبرم کم شده امیدوارم خدابهت آرامشی بده که ازجنس خودش حلال کن خیلی ازت سوال میپرسم😭
ممنونم عزیزم بخداهمین حرفت کلی آرومم کرد کاش همتون پیشم بودین کاش همه مادرایی که بچه هاشون خوب شدن پ ...
چندتا تاپیک هست واسه ده سال قبله
کلی مادر دور هم جمع شده بودن که بچه هاشون بدجور لکنت داشتن تاپیک چندصد صفحه هم جلو رفته، من چندبار اون تاپیکارو دوره کردم اخرش فهمیدم بچه های همشون خوب شدن خداروشکر