2777
2789
عنوان

با شکم حامله دو هفته اس که شوهرم ول کرده رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 74 پست
بروشکایت ک نفقه بگیر پدرشو درمیارن

مدرک داره از چیز شکستنام..فوش دادنام...از پیامام ک خود خرم گفتم دیگه نیا خونه اگه بیای بلایی سر خودم میارم

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خدا تاپیک زدم که اوایلش بود سقط کنم بچه رو خیلی ترسوندنم گفتن ناشکریه..دکترمم گفت ممکنه نازا بشی.. ...

😢

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
میتونم بپرسم دقیقا واسه چی برای این مرد داری بچه میاری 

تاپیکو کامل بخون ب خدا عصاب دعوا ندارم هرکسی شرایط زندگی خودشو داره من با وجود قرص حامله شدم اونم بعد از ۸ سال دیگه دست من نبود

میدونم دیگه الان ک سقط نمیکنم الان ۱۷ هفته هستم این واسه اوایل بارداریم بود..جدا بشم برگردم خونه باب ...

خوب بهتر از اینه پیش شوهرت باشی ...یا میتونی بری ی گوشه خونه بگیر تنها 

بچه ها شکایتم مطمئنم جواب نمیده چون تموم دور و بریام مردهاشون باهاش رفیقن چون از قبل اینکه اینجا خون ...

عکس پیام مدرک نیست مهریع بذار اجرا درخواست طلاق نده فقط مهر و بذار اجرا مهریه دیگه شاهد نمیخواد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
به خدا خسته شدم پنج سال عقد بودم هی میگفتم حتما از نداریشه اما الان مطمئنم داره و نمیده پولاش تو حسا ...

ای بابا چقدر بد حالا که حامله ایه ولی اگرخواستی با این مرد زندگی کنی سعی کن براخودت یه کاری دست وپا کنی شوهر من دوهفته پیش قرار بود برام پول بریزه هنوز نریخته باور کن ازترس اینکه دخترم چیزی نخواد دوهفته است نرفتم بیرون منتظرم ببینم کی یادش میاد قرار بوده کارتموشارژ کنه خسیس نیست ولی نمی‌دونم چرا اینقدر بی ملاحظه شده 

میدونم دیگه الان ک سقط نمیکنم الان ۱۷ هفته هستم این واسه اوایل بارداریم بود..جدا بشم برگردم خونه باب ...

خدا بهش عقل بده و انشالله سرش به سنگ بخوره  اینجوری اعصابت رووخورد کرده کس وکار نداره بری بهشون بگی

عزیزم شما نمیتونید ب خونه پدری برگردید بااین شرایط سعی کن زیاد سربه سر شوهرت نزاری ک اذیتت کنه

اصلا نیستش اون شده جن و من بسم الله..بیاد توی خونه ببینه من هستم میره شبام نمیاد

مدرک داره از چیز شکستنام..فوش دادنام...از پیامام ک خود خرم گفتم دیگه نیا خونه اگه بیای بلایی سر خودم ...

عجب! توهم ازش مدرک جم کن ...سعی کن تو رفتارتون تجدید نظر کنی اینجوری مث دشمن هم میمونید باهاش رفیق شو ...تغییروتحمل اینجورآدما سخته واقعا نمیدونم چی بگم

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
اصلا نیستش اون شده جن و من بسم الله..بیاد توی خونه ببینه من هستم میره شبام نمیاد

اگه یکم خودتو کنترل کنی و کمتر پرخاش کنی اونم کمی کوتاه میاد،با این شرایط فعلا باید بسوزی و بسازی

😊😊🙆‍♀️🙂
فقط میتونم بگم دلیل اینکه من چند ماهه که خیلی خیلی به شوهرم بیشتر محبت میکنم همین نی نی سایت با این ...

تو اگه جای من بودی این حرفو نمیزدی...وقتی مشکل جسمی داشته باشی توی باردازی... یه شوهر همراه نداشته باشی...وقتی حتی دکترت میگه جفتت پایینه وسیله سنگین بلند نکن اما شوهرت فهم و درک و شعور کمک نداشته باشه توی این دوران.‌.وقتی شلوارت برات تنگ میشه یه شلوار بارداری میخای و باید هزار ترفند بزنی....میخام ببینم شما جای من بودی چ میکردی تازه اینا یه ذرشه

ب خدا تاپیک زدم که اوایلش بود سقط کنم بچه رو خیلی ترسوندنم گفتن ناشکریه..دکترمم گفت ممکنه نازا بشی.. ...

درسته وابسته ای به بچت اما فردا تویی که بدبختش میکنی فک میکنی خرج اونو میده تو ناز و نعمت میتونی بزرگش کنی بخدا باید تا اخر عمر عقده ای بمونه چشمش دنبال زندگی همسن هاشباشه الان بندازیش حداقل میتونی برگشتی یه کاری کنی