2777
2789
عنوان

با شکم حامله دو هفته اس که شوهرم ول کرده رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 74 پست
اصلا نیستش اون شده جن و من بسم الله..بیاد توی خونه ببینه من هستم میره شبام نمیاد

واقعا متاسف شدم😥

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته وابسته ای به بچت اما فردا تویی که بدبختش میکنی فک میکنی خرج اونو میده تو ناز و نعمت میتونی بزر ...

خودشم اخلاق نداره شوهرم اخه بابای خسیس و عقده ای چجوری میتونه پدر خوبی باشه..مثلا بچه خواهرم خونه مامانم شکلات گرفتن جلوش خب بچس ۳ تا برداشت ما برامون مسئله ای نیست ولی شوهرم ۳ روز با من دعوا میکرد میگفت بچه های شما پررو هستن..اخه ب من چ ربطی داره ..اخلاقای خاصی داره واسه همینه عصبیم کرده

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
درسته وابسته ای به بچت اما فردا تویی که بدبختش میکنی فک میکنی خرج اونو میده تو ناز و نعمت میتونی بزر ...

دیره‌واسه سقط ممکنه خودشم آسیب ببینه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
تو اگه جای من بودی این حرفو نمیزدی...وقتی مشکل جسمی داشته باشی توی باردازی... یه شوهر همراه نداشته ب ...

به والله قسم من جای تو بودم اصلا برای همچین مردی بچه نمیاوردم طلاق میگرفتم میرفتم این چه زندگیه که بچه هم بیارم من شوهرم از هر نطر خوبه با خودم عهد کردم تا چهار سال زندگیمون کاملا تموم نشده بچه نیارم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
اتفاقامدرکه می‌تونه پرینت هم بگیره ثابت کنه

خو بره پرینت هم بگیره اصلا اون عکسه هام مدرک بشه اینا هیچ ربطی به مهریه نداره زن خیانت علنی هم به شوهرش بکنه بازم مهریه بهش تعلق میگیره درخواست طلاق هم نده فقط درخواست مهریه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خو بره پرینت هم بگیره اصلا اون عکسه هام مدرک بشه اینا هیچ ربطی به مهریه نداره زن خیانت علنی هم به شو ...

برای همسایه ی ما همچین چیزی به وجود اومد خانومه که باخشونت پیام می‌داده شوهرش برد نشون دادگاه داد عکسارو بعدزنه زد زیرش که چت ساختگیه شوهره ام رفت پرینت گرفت دادگاه دید نشون مشاور و..هم دادن به آخرش طلاق گرفتن دختره ام شوهرش بچشو ازش گرفت و مهریه اشم نصف گرفت والاکامل نگرفت شوهره گفت روانیه بچمونمیدم دادگاه هم گفته بود بااین خشونتا نمیتونین خانوم ازبچه نگهداری کنه

خووهر اینا ارثیه و دختر و پسر هم توی بعضیا فرق میکنه من که اصلا تا ماه اخر اصلا معلوم نبود باردارم سر هر دو تا پسرمم همینطور بود 

من رفتم نامه بگیرم برای سزارین سر دومی خانومه میگفت چند وقتته گفتم اومدم نامه بگیرم گفت کووووو اصلا پیدا نیس حتی لباسام کوچیکم نشد سر پسر اولم ۶ کیلو سر دومی ۶ کیلو و نیم فقط اضافه کردم ولی خواهرم به شدت شکمش بزرگ و ورم زیاد حتی نمیتونست کفش بپوشه منم کسی جدیم نمیگرفت ولی عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن اولا خدا رو شکر کن خدا تو رو لایق مادر شدن کرده دوما ازش بخواه یه فرزند سالم صلاح با بخت و اقبال خوب نصیبت کنه 

برای وزن بچتم اینو که بهت میگم امتحان شدس خیلی بچه وزن میگیره من توی یک کتاب قدیمی خوندم که اگر به زن باردار گیوون حیوون (پستان میش یا بز) رو بخوره بچش درشت میشه

زنداداش من مامانش سر دوتا بارداریاش میگرفت شامی میکرد بعد این میرفت خونشون میخورد هر دوتا بچه هاش ۳ و ۸۰۰ بودن دختر خواهرمم خورد بچش ۴ کیلو و خورده ای بود 

فقط سعی کن نبینی تا حالت بد نشه بگو واست درست کنن چند دفعه اگه به زورم شده بخور

ببخشید اینجا پست گذاشتم چون توی اون تاپیک هر کار کردم نشد

مرسی خانم مهربون خدا خیرت بده واقعا اضطرابم کم شد امشب با این تاپیک که زدم...فقط من خیلی بد غذام یعنی قبلنم اینجوری بودم الان بدتر شدم فک نکنم بتونم همچین چیزی ک گفتین رو بخورم اگه دارو یا یه چیز خوشمزه تر سراغ دارید بگید🙏😁😍😘

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
مرسی خانم مهربون خدا خیرت بده واقعا اضطرابم کم شد امشب با این تاپیک که زدم...فقط من خیلی بد غذام یعن ...

اتفاقا منم بد غذام ولی این رو اصلا متوجه نمیشی اگر بصورت کتکت در بیارن واست و اصلا نبینی و ادویه های خوب بزنن و پیاز یاد طعمش خوب میشه

بنظرم قرص زینک اگر واست مشکلی نداره بخور خیلی اشتها میای

زیر یه سقف بودن همینام دنبالش هست خب. کاش شما یه مقدار رو اعصابت مسلط بشی بتونی تصمیم درست برای زندگ ...

سلام.ببخشید که جواب میدم بهتون.یه چیزی تو حرفاتون توجهمو جلب کرد.اونجا که گفتین موندی حال و هولتم کردی...راستش اینجور شرایطا چون دختر تو خونه پدرش هم شرایط خوبی نداشته دنبال یه رابطه عاطفی به همراه استقلال و هستش که راحت شه از شرایط اون خونه..اون والدین اگه حس اعتماد به نفس و آگاهی و دانش مقابله با مشکلات و استقلال رو همه جوره به دخترشون میدادن دخترشون هرانتخابی نمیکرد موقع ازدواج..ولی وقتی میبینیم اینجور ازدواجا به مشکل برمیخوره ریشه در همون تربیت ناقص و فضای معیوب خانواده داره که دختر لزوما با احساس تصمیم میگیره برای ازدواجش و وقتی زیر یه سقف رفتن و واکنش های رفتاری شوهرش رو تو مسائل مختلف میبینه و شوکه میشه و آزرده و دلشکسته میشه و از اونور هم میبینه نه قانون به راحتی و دست تنهایی کمکش میکنه نه خانواده حمایتش میکنه و نه استقلالی داره میمونه و با تضاد احساساتش میجنگه..ترس از کتک ها و واکنش های تند شوهر..ترس از بی پناهی بی پولی...ترس از طرد شدن...ترس های حقیقی و تلخ و واقعی و احساسات سرخورده و آسیب دیده...گاهی تلاش میکنه برای ساخت اون زندگی ولی وقتی میبینه این تلاش ها یه طرفست باز خسته میشه و باز کم می یاره...و این دور تسلسل همینجور ادامه پیدا میکنه...اینه که شما می یای میگی حال و حولتم کردی خب خیلی طبیعطه شوهرشه...ولی این زن فریادش به جایی نمیرسه..گاهی احتیاج به درددل و همصحبتی داره با یه همجنسش..گاهی همین که حتی درک بشه براش یه دنیا می ارزه...

اینقد خسیسه ک خرج منم با یه بچه نمیدع چ برسه خرج یه زن دیگه رو...میشناسمش

مگه هرمردی خیانت کنه خرج هم میکنه واسه زن دیگه ای؟ اتفاقا اکثر مردایی که خیانت میکنن خسیسن و خرج نمیکنن واسه زنای دیگه...خیانت مشکل عاطفی روحیه..یه رفتار نابهنجار و آنرماله...ابعاد مادی قضیه فقط مهم نیست...بعد عاطفیش خیلی بحرانیتره...اون کاربر به نظر منم درست گفت و همسر شما فکرش جای دیگست..نمیخوام ناراحتت کنم.ولی خب اگه از لحاظ عاطفی با یکی دیگه باشه بدون اینکه پولی برای طرف خرج کنه هم مهم نیست برای شما؟