2777
2789
عنوان

با شکم حامله دو هفته اس که شوهرم ول کرده رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 74 پست
زیر یه سقف بودن همینام دنبالش هست خب. کاش شما یه مقدار رو اعصابت مسلط بشی بتونی تصمیم درست برای زندگ ...

گمشو اشغال الهی سر خودت و عزیزت بیاد که دیگه کسی رو قضاوت نکنی گمشو از تاپیکم بیرون انگار من گفتم بشین غصه بخور نفهم عوضی..حتما خوشی زده زیر دلت ک اینجور حرف میزنی

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
خونواده ی ناحسابیم حمایتم نکردن

ولیزقبول داری همشم گردن خانواده مینداریم.اگر محکم بودیم نهایت تموم میشد اونام تعلل مارو دیدن واکنش نشون دادن،بعدش ترسیدیمو ادامه زندگیو بچه و باز اختلافا...ن تنها حل نشد،مشکلات بیشترم شدن 

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گمشو اشغال الهی سر خودت و عزیزت بیاد که دیگه کسی رو قضاوت نکنی گمشو از تاپیکم بیرون انگار من گفتم بش ...

خدا کمکت کنه. انگار اوضاع داغون تر از چیزیه که تعریف کردی 

یه خانم مستقل و قوی 
الان خواهرم بچش ۶ سالش دامادمون داره طلاقش میده با اینکه خیانت کاره وبچه روهم میگیره از خواهرم

ب خدا تاپیک زدم که اوایلش بود سقط کنم بچه رو خیلی ترسوندنم گفتن ناشکریه..دکترمم گفت ممکنه نازا بشی...الانم عین خر موندم تو گل..شوهرم چندبار که مامانم زنگ زده با هزار زور و زحمت و منت دوبار پول ویزیت داده اما خرج خورد و خوراک نمیده همش میرم خونه مامانم یه چیزی میخورم..اونجام دستم توی سفرشون نمیره بابام با یه حقوق بازنشستگی نمیتونه پس خرج منم بربیاد الانم ک کار برام نیست با این وضع کرونا و بارداری..هرکاری هم بکنم پس فردا خرج یه بچه رو نمیتونم بدم از طرفی هم دوس دارم بچمو از همین الان بهش وابستم

ولیزقبول داری همشم گردن خانواده مینداریم.اگر محکم بودیم نهایت تموم میشد اونام تعلل مارو دیدن واکنش ن ...

نمیدونم والا ولی خیلی اذیتم میکردن داداشم میخاست جلو زنش منو بزنه و آجیام باهام قهر میکردن تو اکه بودی با اون وضع جدا میشدی؟بعدم میگفتن تو ابروی مارو بردی انگار من میخاستم معتاد شم یا برم تو کار خلاف انگار طلاق چی هست

نمیدونم والا ولی خیلی اذیتم میکردن داداشم میخاست جلو زنش منو بزنه و آجیام باهام قهر میکردن تو اکه بو ...

میفهمم بمنم میگفتن.کاش اینقدر ثبات داشتم ک حرفشون برام مهم نباشه.اونابرام تصمیم گزفتن.بهترین تصمیمای زندگیمو

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼

عزیزم اولا که آروم باش هرچقدر عصبی بشی برابچه ات بدتر بعدم باید فعلا کج دارومریز باهاش تا میکردی توکه میدونی شوهرت خسیسه چرا ریش تراشش روشکستی پول روبرای چی احتیاج داشتی میبردیش بیرون میگفتی خودش بخره 

عزیزم اولا که آروم باش هرچقدر عصبی بشی برابچه ات بدتر بعدم باید فعلا کج دارومریز باهاش تا میکردی توک ...

به خدا خسته شدم پنج سال عقد بودم هی میگفتم حتما از نداریشه اما الان مطمئنم داره و نمیده پولاش تو حساب ننه و داداششه..یه شلوار بارداری میخاستم چون کش شلوارم اذیت میکرد..خودشم ک بیاد از بس میگه این گرونه و دو روز بعدش بادو بُق میکنه عصابمو خورد میکنه..فقط دلم خوش بود یه خرج خورد و خوراک از وقتی باردار شدم بهتر میده و میوه میخره که الان همونم نمیخره و خونم نمیاد

والا از بارداریم هیچی نمی فهمم از بس که استرس دارم و غصه آینده رو میخورم

خونوادم...یه بابا ننه ضعیف که وقتی رفتم قهر و اسم شکایت اومد بابام سکته کرد افتاد گوشه خونه خواهر بر ...

عزیزم شما نمیتونید ب خونه پدری برگردید بااین شرایط سعی کن زیاد سربه سر شوهرت نزاری ک اذیتت کنه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
همیشه دو سه تا مشکل اساسی و غیرقابل حل باهاش داشتم یکی خساست زیادش بود..که اخرین دعوامونم سر همین بو ...

فقط میتونم بگم دلیل اینکه من چند ماهه که خیلی خیلی به شوهرم بیشتر محبت میکنم همین نی نی سایت با این شوهرهای وحشتنااااک فکر کن واسه ۲۰۰تومن با شوهرت دعوا کنی فقط واسه ۲۰۰تومن که هزینه سوپرمارکتم نیست بزرگترین خیانت داری در حق اون بچه بیچاره میکنی گناهش پای توئه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ب خدا تاپیک زدم که اوایلش بود سقط کنم بچه رو خیلی ترسوندنم گفتن ناشکریه..دکترمم گفت ممکنه نازا بشی.. ...

بچه رو سقط نکن ...الان اون ی انسانه مثل همه ما ...ولی ازش جدا شو 

بچه ها شکایتم مطمئنم جواب نمیده چون تموم دور و بریام مردهاشون باهاش رفیقن چون از قبل اینکه اینجا خونه بخریم اون اینجا محل کارش بوده طبقه پایینم برادر شوهرمه.پس نه شاهدی دارم نه چیزی.تازه خیلی مدرک از پیامام و عصبی بازیام تو این دوران داره

ب خدا تاپیک زدم که اوایلش بود سقط کنم بچه رو خیلی ترسوندنم گفتن ناشکریه..دکترمم گفت ممکنه نازا بشی.. ...

بروشکایت ک نفقه بگیر پدرشو درمیارن

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
بچه رو سقط نکن ...الان اون ی انسانه مثل همه ما ...ولی ازش جدا شو 

میدونم دیگه الان ک سقط نمیکنم الان ۱۷ هفته هستم این واسه اوایل بارداریم بود..جدا بشم برگردم خونه بابام خودم از اون دیوونه خونه فرار کرد بعد برم بچمو اونجا بزرگ کنم؟؟

به خدا خسته شدم پنج سال عقد بودم هی میگفتم حتما از نداریشه اما الان مطمئنم داره و نمیده پولاش تو حسا ...

میتونم بپرسم دقیقا واسه چی برای این مرد داری بچه میاری 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود