2777
2789
عنوان

با تجربه های اقدام بیاین کمک در راه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 58 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسین بخور ،سیاهدانه و عسل رو‌مخلوط کن تو یه ظرف در بسته ،صبحا یه قاشق ناشتا بخور 

بعد خاکشیر و آب جوش 

سحر خیزی و باشگاه خیلی خیلی موثره خصوصا سحرخیزی 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
ممنون لطف کردین

عزیزم از ۳ پریودتا اواسط سیکلت روزی صب ناشتا یه قاشق کوچیک سیاهدانه و عسل بخور ترکیبشو خرما خیلی بخور رژیم سخت بگیر قطع قندو شکروبرنج کن پیاده روی تند کن وازهمه مهم تر بهش فکرنکن واعصابتوازوم کن

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
عزیزم از ۳ پریودتا اواسط سیکلت روزی صب ناشتا یه قاشق کوچیک سیاهدانه و عسل بخور ترکیبشو خرما خیلی بخو ...

دوست دارم زودتر بشه ، یکم شرایط کاریم سخته مثلاً ممکنه الان که سرم خلوته نشه دیگه نتونم باردار شم باز تا دو سال دیگه

سحر خیز که هستم چون سرکار میرم. دوسین چیه؟

گفتم که سیاهدانه رو‌ بکوب بعد که کوبیدی باید فورا با عسل طبیعی مخلوط شه .بعد صبح ناشتا یه قاشق بخور ،رحم رو‌گرم میکنه

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
 دوست دارم زودتر بشه ، یکم شرایط کاریم سخته مثلاً ممکنه الان که سرم خلوته نشه دیگه نتونم با ...

انشالله که این ماه باردارمیشی عزیزم من توماهی شدم که اصلا امیدی نداشتم وخدا غافلگیرم کرد

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
عزیزم منم دوسال و نیمه اقدامم پریشب پریود شدم انققدر گریه کردم که نگو .حالم خیلی بده.نمیدونم چرا نمی ...

الان میتونم بگم یکم درک میکنم. آخه جالبه همه علائم روزهای قبل پریود با اوایل بارداری مطابقت داره آدم حالت تهوع میگیره ، خواب آلود میشه بعد کلی تپه ممیزنی که باردار شدی، آخرش هیچی به هیچی.   امیدوارم به زودی جفتمون باردار بشیم و همه کسانی که چشم به راه فرزندن